PRAZNIČNA AKCIJA!

Veseli december je obdobje sproščenega druženja in obdarovanj, zato smo se odločili, da vas v predprazničnih dneh tudi mi razveselimo s posebno akcijo.

 

CD 108 do konca tedna brez poštnine.

 

Izkoristite decembrsko priložnost in naročite Shamballin projekt 108 brez dodatnih stroškov pošiljanja in pakiranja. Cena zgoščenke znaša 15€.

 

Vsakodnevno hitimo, se obremenjujemo z nepotrebnimi stvarmi in si ne vzamemo časa zase. Ob poslušanju CD-ja 108 in predajanju ponavljanju manter, ob glasu Shamballe, enostavno pobegnem daleč stran-onstran meja, tam kjer je prisoten mir, tišina in kjer začutiš  utrip srca 🙂

SILVIJA

 

Projekt 108 je plošča s sedmimi mantrami, ki so odpete 108-krat. Ta CD je za razliko od preostalih dveh t.i. meditacijska tehnika ali čantanje. Čantanje je ciklično ponavljanje določenih zvokov ali besed.

Naše fizično in spiritualno telo vsebuje 72.000 energetskih kanalov ali nadijev po katerih se pretaka univerzalna energija oz. »prana« in s tem polni naše energetske centre ali čakre. Glavnih energetskih kanalov je 108. S cikličnim ponavljanjem mantre 108 krat energetiziramo vseh 108 osnovnih energetskih kanalov-nadijev.

 

Za naročilo zgoščenke izpolnite spodnji obrazec:

  Naročam

  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Naslov za pošiljanje (obvezno)

   

   

  Akcija traja do nedelje, 16. decembra (do polnoči).

   

  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

   

  Lep december vam želimo!