Einstein je nekoč dejal: “Poglej globoko v naravo in takrat boš vse bolje razumel.” 

In še kako prav je imel.

V naše kraje prihaja jesen. Odlična priložnost, da poleg uživanja v čudovitih barvah in okusnih darovih s katerimi nas obdaruje, z opazovanjem narave osvojimo še eno izmed pomembnejših lekcij.

Ste kdaj opazovali, kako lahkotno odpada listje z dreves?

Jesen nam kaže, kako čudovito je lahko, ko dovolimo, da stvari odpadejo

 Neznan avtor

Pridejo obdobja, ko se moramo od določenih stvari, ki nam ne služijo več, ljudi, nas ne podpirajo in krajev, kjer se ne počutimo več dobro, posloviti. Takrat se ponavadi soočamo z bolečino. V teh dneh pa nam narava prikazuje, kako enostavno in predvsem čudovito je lahko opuščanje stvari.

In še ena dobra stvar!

Shamballa smo se odločili, da prihod jeseni “proslavimo” z mini jesensko akcijo.

Vse kar morate narediti je, da izberete zgoščenko ali več njih (za take smo pripravili popust), napišete podatke za pošiljanje in kmalu vas bo z mini paketom razveselil vaš prijazni in nasmejani poštar. 🙂 Poštnino in pakiranje do konca prvega jesenskega vikenda (nedelja do 24h) častimo mi?

Izkoristite čudovito priložnost in naročite katerokoli Shamballino zgoščenko brez dodatnih stroškov pošiljanja ter pakiranja. Akcija traja le do nedelje (25.9.) do 24h.

Cena zgoščenke znaša 15€, v primeru naročila večjega števila zgoščenk, smo pripravili še dodatne popuste:

1CD = 15€
2CD = 25€
3CD = 35€

Katero boste izbrali?

CD SHAMBALLA

Namen istoimenskega prvenca Shamballe je popularizacija manter in človeka usmeriti k ponovnem spoštovanju zakonov narave oz. življenja ter ponovni povezavi z naravo.

Svojo energijo, znanje in čutnost so prispevali Tomi Meglič (Siddharta), Tinkara KovačNeishaUrška MajdičNina VodopivecAnita KayTanja Anžur, vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram, in veliko število drugih glasbenikov.

CD SOUND JOURNEY

Shamballino glasbeno popotovanje med vzhodom in zahodom je izdelek, ki združuje moderno akustično pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami. Zasedba s svojim delovanjem teži k ravnovesju med duhovnim in materialnim. 

Na plošči Shamballa gosti pevko Tinkaro Kovač, ki je s svojo rockersko energijo, a hkrati zelo čutnim pristopom poskrbela, da ima plošča še močnejši naboj. Skladbe so bile posnete v živo  na razprodanem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani.

CD 108

Projekt 108 je plošča s sedmimi mantrami, ki so odpete 108-krat.

Mantre lahko izvajamo na različne načine. Kot petje ali pa ciklično ponavljanje ali čantanje. Čantanje je ritmično izgovarjanje ali petje določenih zvokov ali besed. Pri tem se naš um  umiri, energija pa se osredotoči v namen posamezne mantre.

Za prakticiranje si izberite miren kotiček, bodite čimbolj prisotni in fokusirani, ter uživajte v vsaki ponovitvi mantre.


  Naročam:

  • CD Shamballa
  • CD Sound Journey
  • CD 108  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Naslov za pošiljanje (obvezno)

  Sporočilo za nas

  Do konca akcije le še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec