Pomlad je v zraku, kratke hlače in majice s kratkimi rokavi ponovno aktualne, urini kazalci premaknjeni, večeri so že občutno daljši …

Čas za Shamballine glasbeno-meditacijske aprilske večere!

Pri trije meseci letošnjega leta so bili za Shamballo glasbeno aktivni. Čeprav nas naša druženja napolnijo z energijo in dobro voljo, se že veselimo prvomajskih počitnic, ko se bomo lahko malce odklopili od vsakdana.

A še preden se odpravimo na dopust, smo se odločili, da z našo glasbeno meditacijo obiščemo nekaj prizorišč, kjer smo skupaj z udeleženci v preteklosti pričarali čudovito vzdušje.

Zakaj na Shamballo?

 

Naša prva aprilska postaja bo Koper. V studiu Maja bomo gostovali že to soboto, seveda šele po tem, ko se bomo okopali v našem morju.  Več informacij o dogodku tukaj.

Dan po tem (v nedeljo) nas bo pot vodila v kočevski Annu center, kjer smo gostovali v mesecu novembru. Več informacij in prijave na dogodek na povezavi tukaj.

V četrtek, 11. aprila, pa se vračamo v Posočje. V tolminskem hotelu Dvorec smo gostovali v decembru. Ob kaminu. Obisk nam je ostal v lepem spominu, zato se veselimo našega ponovnega nastopa. Več o gostovanju tukaj.

Dan kasneje pa nas najdete v Vita Centru v Naklem. Na Gorenjskem se imamo vedno “fajn” in verjamemo, da bo tudi tokrat tako. Več informacij in prijave na dogodek na povezavi tukaj.

Kaj boste izbrali?

Sobota, 6. april: Koper

Nedelja, 7. april: Kočevje

Četrtek, 11.aprila: Tolmin

Petek, 12. april: Naklo