PONUDBA JE POTEKLA!

Veseli december je obdobje sproščenega druženja in obdarovanj, zato smo se odločili, da vas v predprazničnih dneh tudi mi razveselimo s posebno akcijo.

Izkoristite posebno priložnost in naročite katerokoli Shamballino zgoščenko brez dodatnih stroškov pošiljanja ter pakiranja.

Cena zgoščenke znaša 15€.

Katero boste izbrali?

CD SHAMBALLA

Namen istoimenskega prvenca Shamballe je popularizacija manter in človeka usmeriti k ponovnem spoštovanju zakonov narave oz. življenja ter ponovni povezavi z naravo.

Svojo energijo, znanje in čutnost so prispevali Tomi Meglič (Siddharta), Tinkara KovačNeishaUrška MajdičNina VodopivecAnita KayTanja Anžur, vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram, in veliko število drugih glasbenikov.

CD SOUND JOURNEY

Shamballino glasbeno popotovanje med vzhodom in zahodom je izdelek, ki združuje moderno akustično pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami. Zasedba s svojim delovanjem teži k ravnovesju med duhovnim in materialnim. 

Na plošči Shamballa gosti pevko Tinkaro Kovač, ki je s svojo rockersko energijo, a hkrati zelo čutnim pristopom poskrbela, da ima plošča še močnejši naboj. Skladbe so bile posnete v živo  na razprodanem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani.

CD 108

Projekt 108 je plošča s sedmimi mantrami, ki so odpete 108-krat.

Mantre lahko izvajamo na različne načine. Kot petje ali pa ciklično ponavljanje ali čantanje. Čantanje je ritmično izgovarjanje ali petje določenih zvokov ali besed. Pri tem se naš um  umiri, energija pa se osredotoči v namen posamezne mantre.

Za prakticiranje si izberite miren kotiček, bodite čimbolj prisotni in fokusirani, ter uživajte v vsaki ponovitvi mantre.

Do konca akcije le še
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec