Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

SHAMBALLA PREMIERNO V TOLMINU!

 

GLASBENA MEDITACIJA OB KAMINU

Četrtek, 13. december ob 19h
Hotel Dvorec, Tolmin

 

Super novica! Z velik veseljem sporočamo, da bomo v sklopu jesenske turneje prvič gostovali v Tolminu!

Pridružite se nam na glasbenem popotovanju skozi mantre ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli in čantanju.

Z nekaterimi od vas smo se srečali v živo na katerem izmed naših dogodkov, ki so se odvijali v različnih joga oz. meditacijskih centrih, hotelih, v naravi pod milim nebom, v Cankarjevem domu in še kje.

Zdaj Shamballa prihaja v Posočje!

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

 

 

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

 

 

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite na preko spodnjega obrazca. Ker naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK:

 

Podarite si nekaj lepega za svojo dušo!

Vabljeni!