Loading dogodki
Ta dogodek je minil.

Vabljeni na nepozabno poletno druženje ob glasbi in meditaciji, ki se bo odvijalo sredi neokrnjene narave v naročju mogočnih hribov v idiličnem ter umirjenem okolju Gozda Martuljka.

DOGODEK JE RAZPRODAN!

GLASBENA  MEDITACIJA POD ZVEZDAMI

Nedelja, 5. julij ob 19h

Špik, Alpine Resort
Jezerci 21, Gozd Martuljek


Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spodnjega obrazca.

 

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

Shamballa v Štihovi dvorani Cankarjevega doma

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

 

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku lanskega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

 


IDEJE ZA NEDELJSKI IZLET

 

Izkoristite prvo julijsko nedeljo za celodnevni izlet po Kranjski Gori in njeni okolici, dan pa zaokrožite z nepozabno glasbeno meditacijo pod zvezdami.

V neposredni bližini hotela Špik se lahko podate na ogled dveh biserov našega alpskega sveta – Martuljških slapov, na poti iz Jesenic do Kranjske Gore pa lahko zavijete proti Mojstrani, kjer nadaljujete peš do prečudovitega Slapa Peričnik oz. kar do doma v Vratih.

Če obožujete jezera, se ne boste želeli odpovedati krajšemu sprehodu do naravnega rezervata Zelenci ali posedanju (ali plavanju) ob jezeru Jasna. Poletni nedeljski dan pa lahko izkoristite tudi za obisk Planice in ogled skakalnic ter sprehod do doma v Tamarju, hribolazci pa zagotovo ne boste imeli težav pri izbiri pohodniškega cilja, saj je Zgornjesavska dolina resnično pravi raj za ljubitelje gora. Lahko pa dan v celoti posvetite razvajanju in si pred večerno glasbeno meditacijo privoščite savno, masažo ali kopanje v hotelu Špik.

 

 


V nedeljo, 5. julija, vabljeni v Gozd Martuljek, kjer vam bomo pripravili pravo glasbeno-meditacijsko poslastico.


 

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo v predprodaji pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA VSTOPNICE: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


PRIJAVA

Ni več prostih mest!


Predstavitev prvenca Shamballa z gostjo Tinkaro Kovač

 

Do dogodka le še
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Deli z drugimi. Izberi omrežje.