Loading dogodki
Ta dogodek je minil.

Vabljeni na nepozabno poletno druženje ob glasbi in meditaciji.

Na Štajersko se po dolgem času vrača zasedba Shamballa.

 

GLASBENA  MEDITACIJA POD ZVEZDAMI

Nedelja, 26. julij ob 19:00

Posestvo SONČNI RAJ
Vodole 2, 2229 Malečnik


Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

Tokrat se bomo družili v čudovitem naravnem ambientu posestva Sončni Raj.

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spodnjega obrazca.

 

Shamballa v Štihovi dvorani Cankarjevega doma

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

 

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

 


V nedeljo, 26. julija, vabljeni v Maribor, kjer vam bomo pripravili pravo glasbeno-meditacijsko poslastico.


 

Shamballa na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dogodek z Jay Shettyem)


Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo v predprodaji pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA VSTOPNICE: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


PRIJAVA

  Do dogodka le še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.