Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Vabljeni na nepozabno poletno druženje ob glasbi in meditaciji, ki se bo odvijalo sredi neokrnjene narave v objemu Storžiča ob reki Kokri. 

 

GLASBENA  MEDITACIJA POD ZVEZDAMI

DOGODEK JE RAZPRODAN!

Četrtek, 30. julij ob 19:00

ČEBELARSTVO KOKL
Potoče 24b,
4205 Preddvor

 


Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

Tokrat se bomo družili v čudovitem naravnem ambientu Čebelarstva Kokl.

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spodnjega obrazca.

 

Shamballa v Štihovi dvorani Cankarjevega doma

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

 

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.


IDEJA ZA IZLET

Izkoristite četrtek za izlet po Preddvoru in njegovi okolici, dan pa zaokrožite z nepozabno glasbeno meditacijo pod zvezdami.

Vas zanima skrivnostni svet čebel? Potem ste vabljeni na prav posebno čebelarsko doživetje. V Čebelarstvu Kokl so se med prvimi v Sloveniji začeli ukvarjati s čebelarskim turizmom. Njihova vrata odprta za številne obiskovalce in navdušence nad čebeljimi izdelki iz celega sveta. Za izvedbo programov čebelarskega turizma so leta 2013 prejeli celo certifikat odličnosti-Apiturizem. V učnem čebelnjaku vas popeljejo v skrivnostni svet čebel, kjer vas seznanijo z vsemi opravili čebel in čebelarja.

V neposredni bližini se nahaja jezero Črnava okoli katerega je speljana krajša sprehajalna pot. Ob jezeru si lahko privoščite osvežilno pijačo z nepozabnim razgledom na mogočne gore.

Če se pred večerno glasbeno meditacijo želite naužiti svežega gorskega zraka, se zapeljite do Jezerskega, kjer vas čaka prava gorska pravljica s čudovitim Planšarskim jezerom v obliki srca. Lahko se podatke na krajši sprehod, kosilo ali pa osvojite katerega izmed okoliških vrhov (Češka Koča na Spodnjih Ravneh, Virnikov Grintovec, …).

 

 


V četrtek, 30. julija, vabljeni v Preddvor, kjer vam bomo pripravili pravo glasbeno-meditacijsko poslastico.


 

Shamballa na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dogodek z Jay Shettyem)


Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo v predprodaji pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA VSTOPNICE: 19€, za pare/skupino pa samo 17€/osebo


PRIJAVA

PRIJAVE NA DOGODEK NISO VEČ MOGOČE.

Do dogodka le še
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec