Loading dogodki

Zaprite oči in si predstavljajte:

Poletni večer v čudovitem naravnem ambientu ob Dravinji, topot kopit, glasba, meditacija in družba srčnih ljudi.

Če se vas zgornji opis dotakne, vas vabimo na sproščujoč večer, ki vam bo še dolgo ostal v lepem spominu.

Z velikim veseljem napovedujemo, da se v Slovenske Konjice vrača Shamballa, glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

 

GLASBENA MEDITACIJA POD ZVEZDAMI

Torek, 7. september, ob 19h
Slovenske Konjice
(točno lokacijo dogodka prejmete po prijavi)

 

Poletni večer v naravi, glasbeno-meditacijski odmik od ponorelega sveta.
Nepozabna poletna kombinacija!

 

Čarobno bo!

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

Lansko poletje ste naše glasbene meditacije resnično lepo sprejeli, zato smo jih malce nadgradili in osvežili.

 

POZOR: Število mest je omejeno!

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker naše meditacije pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk glasbene meditacije je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 20€, za pare/skupino pa samo 18€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK


   

  O Shamballi:

  Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

   

  Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

  Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.


  Obiskovalce dogodka naprošamo da upoštevate priporočila Nijz za preprečevanje širjenja okužbe SARS-CoV-2


  Deli z drugimi. Izberi omrežje.