Loading dogodki

Dnevi se daljšajo in narava se prebuja!

Pomladno razpoložena Shamballa vas vabimo na novo druženje ob glasbi in meditaciji. Tudi tokrat ne boste rabili hoditi nikamor, saj bomo z mantrami prišli kar v vašo dnevno sobo.

 

Glasbena meditacija v vaši dnevni sobi

Četrtek, 15. april, ob 20h

 

Že Einstein je dejal, da problemov ne moremo rešiti na istem nivoju zavesti, kot takrat, ko smo problem ustvarili, zato je pogosto potrebno stopiti ven iz ustaljenih tirnic, znanega in domačega.

Eden izmed načinov, kako stopiti ven iz začaranega kroga brnenja uma, je prepevanje manter.

 

Poslanstvo Shamballe se nahaja v povezovanju ljudi s pomočjo glasbe ter meditacije in zato smo se odločili, da z našim ustvarjanjem kljub omejitvam nadaljujemo ter naša druženja v teh negotovih tednih „pripeljemo“ kar v vaš dom. 

PROGRAM NAŠEGA DOGODKA:

Shamballina zvočna kopel

Vodena meditacija

Petje manter s celega sveta

Če ne moramo iti ven, pojdimo navznoter.

PRISPEVEK LE 12€.

 

Dogodek lahko spremljate na računalniku, telefonu ali tablici. Ena vstopnica omogoča ogled le na eni napravi. Število mest na spletnem dogodku je omejeno (prejšnja dva sta bila razprodana), zato pohitite s prijavo preko spodnjega obrazca in si čim prej zagotovite svoje mesto.

 

Predbožični koncert v dnevni je bil čaroben. Prinesel mi je občutek normalnosti, mističnosti, povezanosti in čistega veselja. Z vami prvič, nikakor zadnjič.

Saša

Hvala fantje za še en krasen večer. Bili smo na daljavo, a hkrati tako zelo povezani. Skupaj nam bo uspelo, še januarja s kavča, potem pa že v živo, komaj čakam!

Ines

Kot že večkrat odhajam iz tega srečanja polna miru in upanja. Hvala za ta večer.

Urška

Super koncert, super meditacija, zdravljenje, bela svetloba. Za dušo in telo. Res sem uživala skupaj s svojo sestro. In lahko sem še plesala zraven okrog svečke. Top. In res hvala za energijo in mir, ki ga čutim v sebi. Naj traja. Objem.

Simona

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

 

Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.

 

PRIJAVA NA DOGODEK:

  Veselimo se našega skupnega druženja.

  Se vidimo v vaši dnevni sobi.

  Shamballa

   

   

  Do spletnega dogodka še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.