Loading dogodki

Vstopili smo v leto 2021. Pred nami so novi izzivi ter preizkušnje, zato smo se odločili, da letu od katerega pričakujemo res veliko, pripravimo srčno dobrodošlico.

Zadnji četrtek v januarju vabljeni na nepozabno glasbeno – meditacijsko popotovanje v vaš notranji svet.

Ob skodelici toplega čaja,

V udobju vašega doma,

Ob Shamballini glasbi in meditaciji.

KDAJ?

V ŽIVO (spletni prenos)

Četrtek, 28. januarja, ob 19h

 

Če ne moramo iti ven, pojdimo navznoter.

 

Človek je odnosno bitje, ki ima potrebo po druženju, V poletnih mesecih smo se družili pod zvezdami, kjer smo še globje spoznavali, kako pomembna so tovrstna srečanja za vsakogar od nas.

Poslanstvo Shamballe se namreč nahaja ravno v povezovanju ljudi s pomočjo glasbe ter meditacije in zato smo se odločili, da z našim ustvarjanjem kljub omejitvam nadaljujemo ter naša druženja v teh negotovih tednih „pripeljemo“ kar v vaš dom. Po dveh razprodanih spletnih dogodkih v novembru in decembru, v leto 2021 vstopamo z glasbo in meditacijo. Tudi tokrat bomo prišli v vašo dnevno sobo.

PROGRAM SPLETNEGA DOGODKA:

Shamballina zvočna kopel

Petje manter s celega sveta

Chanting mantre Om Gam Ganapataye Namaha

Boste tudi vi tretji četrtkov večer v letu 2021 preživeli v Shamballini družbi?

PRISPEVEK LE 12€.

 

Dogodek lahko spremljate na računalniku, telefonu ali tablici. Ena vstopnica omogoča ogled le na eni napravi. Število mest na spletnem dogodku je omejeno (prejšnja dva sta bila razprodana), zato pohitite s prijavo preko spodnjega obrazca in si čim prej zagotovite svoje mesto.

 

Predbožični koncert v dnevni je bil čaroben. Prinesel mi je občutek normalnosti, mističnosti, povezanosti in čistega veselja. Z vami prvič, nikakor zadnjič.

Saša

Hvala fantje za še en krasen večer. Bili smo na daljavo, a hkrati tako zelo povezani. Skupaj nam bo uspelo, še januarja s kavča, potem pa že v živo, komaj čakam!

Ines

Kot že večkrat odhajam iz tega srečanja polna miru in upanja. Hvala za ta večer.

Urška

Super koncert, super meditacija, zdravljenje, bela svetloba. Za dušo in telo. Res sem uživala skupaj s svojo sestro. In lahko sem še plesala zraven okrog svečke. Top. In res hvala za energijo in mir, ki ga čutim v sebi. Naj traja. Objem.

Simona

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

 

Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.

 

PRIJAVA NA DOGODEK:

  Veselimo se našega skupnega druženja.

  Se vidimo v vaši dnevni sobi.

  Shamballa

   

   

  Do spletnega dogodka še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.