Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

SHAMBALLA SE VRAČA V NAKLO!

GLASBENA MEDITACIJA

Petek, 25. januar ob 19h
Vita Center Naklo

Glasbeno-meditacijska zasedba Shamballa se je od preteklega leta poslovila z dvema razprodanima koncertoma v Ljubljani in Mariboru. Za koncertno uverturo v leto 2019 so si fantje izbrali prelepo Gorenjsko.

Po več kot letu dni, se v Vita Center Naklo zopet vrača Shamballa, zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

Pridružite se nam na glasbenem popotovanju skozi mantre ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli.

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

 

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite na preko spodnjega obrazca. Ker naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.


CENA: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK:

Podarite si nekaj lepega za svojo dušo!

Vabljeni!