Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Pridružite se nam na glasbenem popotovanju skozi mantre ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli.

GLASBENA MEDITACIJA

Petek, 27. september ob 19h
Hotel Kras, Postojna

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko obrazca spodaj.

Shamballa smo z našo glasbo prečesali dobršen del Slovenije, pokukali pa smo tudi preko naših meja. Morda ste se nam kdaj pridružili v katerem od joga oz. športnih centrov, se udeležili glasbene meditacije v bližnjem hotelu, se z nami podali na dvotedenske počitnice na Pašmanu ali pa ste se nam pridružili na glasbenem popotovanju v Cankarjevem domu? Obstaja verjetnost, da smo se srečali na katerem izmed dogodkov, ki se je odvijal zunaj v naravi; v Arboretumuna seniku, na poletnem glasbenem večeru ob Savi

 

A v Postojni nas še ni bilo, zato se še posebej veselimo petka, 27. septembra, ko bomo gostovali v hotelu Kras.

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

 

 

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram. Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

Oglejte si prispevek o vplivu glasbe na človeka (PLANET TV)

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca. Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko obrazca spodaj.


CENA: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


Prijava na dogodek