Loading dogodki

Z velikim veseljem sporočamo, da se v Maribor vrača glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi svetovnimi mantrami.

GLASBENO – MEDITACIJSKI VEČER

KDAJ:
Nedelja, 10. marec, ob 19h

KJE:
JOGA KLUB MARIBOR
Črtomirova 11, Maribor

Oglejte si Shamballin YouTube kanal.


Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.


ZAKAJ NA GLASBENO-MEDITACIJSKI ODKLOP:


čudovit in prijeten ambient 

skupinsko pettje

glasbena meditacija

družba sr(e)čnih ljudi

 

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Glasba je ena izmed najmočnejših orodij za povezavo s samim seboj; tokrat nas bo ponovno združevala glasba, ojačana z močjo manter.


To ni koncert. To je doživetje. To je posebne sorte meditacija, ki me priklopi na trenutek tukaj in zdaj. Ko pozabim na zunanji svet in se s pomočjo čarobne glasbe potopim vase. Včasih jočem, včasih se smejim, vedno pa čutim neizmerno hvaležnost, da sem lahko del tega. Da obstaja nekaj tako preprostega, a hkrati tako močnega, kar me poveže z lastnim srcem in energijo vseh prisotnih. Ko začutim bistvo življenja in “biti” v pravem pomenu besede…

Vesna Ina

Prečudovita izkušnja. Zagotovo bom še prišla. Zelo nežni glasovi, ki božajo dušo. Hvala vam. Samo tako naprej.
Prijazen pozdrav

Alenka

Bila sem na vašem koncertu v Sputniku. Bilo je čarobno. Skupno prepevanje manter in občutki, ki so me ob tem prevzeli, so nepozabni. Hvala vam za srčno in predano muziciranje. Zagotovo se vidimo kmalu. Vse dobro.

Polona

 

VEČ UTRINKOV UDELEŽENCEV

 


POZOR: Število mest je omejeno!

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker naše meditacije pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk glasbene meditacije je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.


CENA: 25€, za pare/skupino pa samo 23€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK

  O Shamballi:

  Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

   

  Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.