Loading dogodki

Vstopamo v najbolj čarobni mesec leta. Daljši že skoraj zimski večeri pa nam nudijo več priložnosti za umirjena druženja, s katerimi gostujemo širom Slovenije.

Še eno tako prijetno druženje se bo odvijalo v nedeljo, 4. decembra v Postojni.  

GLASBENO – MEDITACIJSKI VEČER

Nedelja, 4. december, ob 18h
ECO Hotel Center
Kolodvorska cesta 1, Postojna

Končno! Po res zelo dolgem času se v soboto z velikim veseljem vračamo v Postojno!

Pridružite se nam na čarobnem glasbenem popotovanju skozi mantre ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli.

Shamballa Dogodki

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Glasba je ena izmed najmočnejših orodij za povezavo s samim seboj; tokrat nas bo ponovno združevala glasba, ojačana z močjo manter.

 

 

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 


Zelo lep večer, top energija, se zagotovo še vidimo!
Tole čisto napolni človeka <3
Kar tako naprej 

Irena

Prečudovita izkušnja. Zagotovo bom še prišla. Zelo nežni glasovi, ki božajo dušo. Hvala vam. Samo tako naprej.
Prijazen pozdrav

Alenka

Srečanje z vami v živo je neprecenljivo. To je nekaj kar sem dolgo iskala za mojo dušo, pa nikakor nisem nič našla. Ko sem srečala vas in slišala mantre v živo ob kitari to je božansko! Moja duša poje in uživa!

Doroteja

 

Oglejte si prispevek o vplivu glasbe na človeka (PLANET TV)

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca. Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 22€, za pare/skupino pa samo 20€/osebo


Prijava na dogodek:

   

  O Shamballi:

  Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

   

  Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.