Loading dogodki

Z velikim veseljem sporočamo, da se v Škofjo Loko vrača Shamballa, glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

Na našem prvem gostovanju lani novembra smo se imeli tako lepo. da že komaj čakamo na vrnitev.

V nedeljo, 17. marca, vas tako vabimo na

GLASBENO – MEDITACIJSKI VEČER

KDAJ:
Nedelja, 17. marec, ob 19h

KJE:
LIPARIUS CENTER
Kidričeva cesta 75, Škofja Loka


Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.


ZAKAJ NA GLASBENO-MEDITACIJSKI VEČER:


prijeten ambient

skupinsko petje

glasbena meditacija

družba srčnih ljudi

 

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Glasba je ena izmed najmočnejših orodij za povezavo s samim seboj; tokrat nas bo ponovno združevala glasba, ojačana z močjo manter.


To ni koncert. To je doživetje. To je posebne sorte meditacija, ki me priklopi na trenutek tukaj in zdaj. Ko pozabim na zunanji svet in se s pomočjo čarobne glasbe potopim vase. Včasih jočem, včasih se smejim, vedno pa čutim neizmerno hvaležnost, da sem lahko del tega. Da obstaja nekaj tako preprostega, a hkrati tako močnega, kar me poveže z lastnim srcem in energijo vseh prisotnih. Ko začutim bistvo življenja in “biti” v pravem pomenu besede…

Vesna Ina

Kaj naj rečem, nekaj čisto drugačnega, čudovitega…sploh ne morem verjeti, da že prej nisem slišala za  vas, pa vendar, vse se zgodi ob pravem času in z nekim namenom. Bila sem že na več meditacijah, ponavadi jokam, včeraj pa sem občutila samo srečo, vleklo me je na smeh in imela sem občutek, da se znotraj mene nekdo smeji. Bilo je nepozabno.  Čas se je za nekaj časa ustavil in imela sem občutek, da samo sem.
A vseeno je bilo prehitro konec. Mislim, da bi še vsi uživali z vami v nedogled. Sigurno se še vidimo.

Ester

Bila sem na vašem koncertu v Sputniku. Bilo je čarobno. Skupno prepevanje manter in občutki, ki so me ob tem prevzeli, so nepozabni. Hvala vam za srčno in predano muziciranje. Zagotovo se vidimo kmalu. Vse dobro.

Alenka

 

UTRINKI UDELEŽENCEV

 


POZOR: Število mest je omejeno!

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker naše meditacije pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk glasbene meditacije je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.


CENA: 25€, za pare/skupino pa samo 23€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK

  O Shamballi:

  Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

  ________________

   

  Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.