Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

V naše kraje počasi prihaja jesen, ki nas bo ponovno razveseljevala s svojimi plodovi ter navduševala s čudovitimi barvami.  Na predvečer njenega prihoda v naše kraje, bomo v Naklem pripravilo pravo jesensko glasbeno poslastico.

 

JESENSKA GLASBENA MEDITACIJA S SKUPINO SHAMBALLA

Nedelja, 22. september ob 19h
Vita Center Naklo

 

V Vita Center Naklo se po petih mesecih vrača Shamballa, zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

Z velikim veseljem vas vabimo, da skupaj s pomočjo glasbe povežemo različne svetove : Vzhod z Zahodom, , duhovno z materialnim, pop-rock s starodavnimi mantrami….vse z namenom ponovne povezave s samim seboj.

 

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

 

 

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

 

 

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca. Ker naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.


CENA: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK:

Podarite si nekaj lepega za svojo dušo!

Vabljeni!