Loading dogodki

Po dolgih petih mesecih Shamballa ponovno v živo na Štajerskem!

Vabljeni na nepozaben ter dih jemajoč glasbeno-meditacijski večer, ki se bo odvijal v kar v raju – v Sončnem raju.

 

POMLADNI GLASBENO-MEDITACIJSKI VEČER

Nedelja, 24. april, ob 18h
NOV TERMIN:
Četrtek, 12. maja, ob 19h
Maribor (Malečnik)
(točno lokacijo dogodka posredujemo po prijavi)

 

shamballa glasbena meditacija

 


ZAKAJ NA GLASBENO-MEDITACIJSKI VEČER:


čudovit ambient posestva Sončni raj

prepevanje svetovnih manter ob ognju

glasbena meditacija

družba srčnih ljudi


Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

POZOR: Število mest je omejeno!

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca.

Ker naše meditacije pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk glasbene meditacije je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 22€, za pare/skupino pa samo 20€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK


  O Shamballi:

  Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

   

  Posebnost in eden od namenov Shamballinih meditacij je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

  Pridružite se nam za večino najtežjem in najdaljšem, a le nekaj deset centimetrov dolgem popotovanju iz glave v srce.


  Obiskovalce dogodka naprošamo da upoštevate priporočila Nijz za preprečevanje širjenja okužbe SARS-CoV-2


  Deli z drugimi. Izberi omrežje.