Loading dogodki

Vabimo vas na čudovit glasbeno – meditacijski dogodek namenjen vsem, ki ste zaljubljeni v glasbo, naravo in življenje samo.

 

SHAMBALLA INTIMNO

Petek, 5.3. 2021, ob 19h
NOV TERMIN:
Sreda, 10.marec, ob 19h
V vaši dnevni sobi (spletni prenos)

 

Program tega unikatnega dogodka vključuje petje manter, ki jih bomo tokrat skušali preobleči v bolj intimno preobleko, zvočno kopel (vodena meditacija) in čantanje oz. ciklično ponavljanje mantre Aham Prema (Jaz sem ljubezen). Udeleženci dogodka boste tudi tokrat soustvarjalci, kar pomeni, da bo potek dogodka odvisen predvsem od vas.

In dišalo bo po pomladi!

Shamballa pred nastopom na gradu Khislstein

 

Shamballa smo z našo glasbo prečesali dobršen del Slovenije, pokukali pa smo tudi preko naših meja.

Morda ste se nam kdaj pridružili v katerem od joga oz. športnih centrov, se udeležili glasbene meditacije v bližnjem hotelu, se z nami podali na dvotedenske počitnice na Pašmanu ali pa ste se nam pridružili na glasbenem popotovanju v Cankarjevem domu? Obstaja verjetnost, da smo se srečali na katerem izmed dogodkov, ki se je odvijal zunaj v naravi; v Arboretumu, na seniku, na poletnem glasbenem večeru ob morju (energijski park Salinera, Forma Viva), ob Savi, Kokri, Savinji, na Gradu Rajhenburg, Khislstein, Brežice, Dvorcu Rakičan

Od lanskega novembra vsak mesec preko spleta prihajamo v vašo dnevno in veseli nas, da je tudi ta način našega druženja več kot lepo sprejet.

 


Če ne moramo iti ven, pojdimo navznoter.


PRISPEVEK LE 12€.

Dogodek lahko spremljate na računalniku, telefonu ali tablici. Ena vstopnica omogoča ogled le na eni napravi. Število mest na spletnem dogodku je omejeno (prejšnja dva sta bila razprodana), zato pohitite s prijavo preko spodnjega obrazca in si čim prej zagotovite svoje mesto.

 

Vaš koncert je treba doživeti v živo,ker so wauu. Sprosti se telo in duša in potem se začne čisti užitek in vibracije, ki jih mantre oddajajo. Hvala Shamballa!

Maja

Kot že večkrat odhajam iz tega srečanja polna miru in upanja. Hvala za ta večer.

Urška

V tretje na vasem koncertu, prvič virtualno. Čudovito je bilo. Hvala in hvala za rojstnodnevno darilo. Vedno z vami. Hvala

Laura

 

O Shamballi:

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

 


10.3. se nam pridružite na intimnem glasbeno-meditacijskem popotovanju iz glave v srce.


PRIJAVA NA DOGODEK:

  Veselimo se našega ponovnega druženja.

  Se vidimo v vaši dnevni sobi.

  Shamballa

   

  Do dogodka le še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.