Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

V studiu Eviana smo se vedno počutili odlično, zato se že resnično veselimo našega jesenskega glasbeno-meditacijskega druženja, ki se bo odvijalo drugi četrtek v novembru.

GLASBENA MEDITACIJA

Četrtek, 8. november ob 20h
STUDIO EVIANA, Trzin

Pridružite se nam na glasbenem popotovanju skozi mantre in sufijske napeve ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli in čantanju.

Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami… Vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo iz katere izhajamo.

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

 

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.
 
F.

Oglejte si prispevek o vplivu glasbe na človeka (PLANET TV)

 

Zaradi velikega zanimanja so prijave na dogodek obvezne, ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 18€, za pare/skupino pa samo 15€/osebo


Veselimo se našega skupnega druženja.