Loading dogodki

Prišel je tisti čas v letu, ko se poslavljamo od starega in z velikim pričakovanjem zremo v novo. 

V četrtek, 14. decembra, vabljeni v Kranj na

Decembrski glasbeno – meditacijski večer

Predpraznični čas, prijetna družba in skupinsko petje.

Prava kombinacija za nepozaben pravljični zimski večer!

 

Glasba & Meditacija,

Prijeten ambient,

Družba srčnih ljudi.

KDAJ?

Četrtek, 14. december, ob 19h

Hotel Azul
Šuceva ulica 26, Kranj

Pridružite se nam na čarobnem decembrskem glasbenem popotovanju.

Poslanstvo Shamballe se namreč nahaja ravno v povezovanju ljudi s pomočjo glasbe ter meditacije.

UTRINKI UDELEŽENCEV

To ni koncert. To je doživetje. To je posebne sorte meditacija, ki me priklopi na trenutek tukaj in zdaj. Ko pozabim na zunanji svet in se s pomočjo čarobne glasbe potopim vase. Včasih jočem, včasih se smejim, vedno pa čutim neizmerno hvaležnost, da sem lahko del tega. Da obstaja nekaj tako preprostega, a hkrati tako močnega, kar me poveže z lastnim srcem in energijo vseh prisotnih. Ko začutim bistvo življenja in “biti” v pravem pomenu besede…

Vesna Ina

Prečudovita izkušnja. Zagotovo bom še prišla. Zelo nežni glasovi, ki božajo dušo. Hvala vam. Samo tako naprej.
Prijazen pozdrav

Alenka

Bila sem na vašem koncertu v Sputniku. Bilo je čarobno. Skupno prepevanje manter in občutki, ki so me ob tem prevzeli, so nepozabni. Hvala vam za srčno in predano muziciranje. Zagotovo se vidimo kmalu. Vse dobro.

Polona

 

Praznični čas, prijetna družba, glasba in meditacija.
Prava kombinacija za nepozaben pravljični zimski večer!

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

___

___

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca. Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 24€, za pare/skupino pa samo 22€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK:

   

  O Shamballi:

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

  Vabljeni, da se nam v četrtek, 14. decembra, pridružite pri ustvarjanju nove glasbene pravljice.

  Shamballa

   

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.