Loading dogodki

Lepo vabljeni na prav poseben glasbeno – meditacijski dogodek namenjen vsem tistim, ki ste zaljubljeni v glasbo, naravo in življenje samo.

GLASBENO – MEDITACIJSKI VEČER

KDAJ?

Sreda, 14. februar, ob 19h

HOTEL AZUL
Šuceva ulica 26, Kranj

 

Glasba & Meditacija,

Prijeten ambient,

Družba srčnih ljudi.

Razlogov za praznovanje bo več kot dovolj!
14. februar namreč ni le praznik zaljubljencev, ampak je po slovenskem ljudskem izročilu znan tudi kot dan, ko se začne prebujati narava. Dišalo bo po pomladi!

Pridružite se nam na glasbeno-meditacijskem popotovanju skozi mantre ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli.
Glasbeni repertoar pa bomo obogatili tudi s kakšno slovensko ljudsko!

 

Pridružite se nam na čarobnem glasbenem popotovanju.

Poslanstvo Shamballe se namreč nahaja ravno v povezovanju ljudi s pomočjo glasbe ter meditacije.

UTRINKI UDELEŽENCEV

 


Število mest je žal omejeno.

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

___

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite preko spodnjega obrazca. Ker pa naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

 


CENA: 25€, za pare/skupino pa samo 23€/osebo


PRIJAVA NA DOGODEK:

   

  O Shamballi:

  Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

  Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

  Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

   

  Vabljeni, da se nam v sredo, 14. februarja, pridružite pri ustvarjanju nove glasbene pravljice.

  Shamballa

   

  Do dogodka le še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec

  Deli z drugimi. Izberi omrežje.