Pretekli petek smo se po dolgih dveh in pol letih koncertiranja pod zvezdami, vrnili v čudovit ambient galerije ljubljanske kavarne Sputnik.

Čeprav obožujemo naravo in z njo povezana prizorišča (ogenj, reka, morje…), smo bili vrnitve nazaj v dvoranico resnično veseli in glede na odzive udeležencev smo prepričani, da podobno mnenje delijo tudi številni prisotni na petkovem dogodku. Z veseljem z vami delimo dva odziva, ki sta nastala neposredno po glasbeno-meditacijskem odklopu.

Čeprav smo bili notri, smo ponovno začutili svobodo in z njo povezano spontanost ter sproščenost, predvsem pa smo se kar topili ob čudovitem petju udeležencev. Bilo je res močno! Da ne gre zgolj za subjektivno oceno nas glasbenikov, pričajo tudi številni odzivi, ki smo jih prejemali še nekaj dni po dogodku. Hvala vam za delitev svojega doživljanja.


Zelo lep večer, top energija, se zagotovo še vidimo!
Tole čisto napolni človeka <3
IRENA

Bila sem na vašem koncertu v Sputniku. Bilo je čarobno. Skupno prepevanje manter in občutki, ki so me ob tem prevzeli, so nepozabni. Hvala vam za srčno in predano muziciranje. Zagotovo se vidimo kmalu. Vse dobro.
POLONA


Nekaj utrinkov z dogodka si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Prav potrebovali smo ta dogodek!

Z velikim veseljem načrtujemo nova jesenska srečanja, ki jih bomo sproti objavljali na naši spletni in Facebook strani.