Kolikokrat se zjutraj, ko vstanemo zahvalimo, da smo odprli oči, naredili vdih, pretegnili roke, stopili na noge oziroma začutili bitje srca?

Smo eno izmed milijon semenčic, ki je našlo pot do življenja. Mar ni to privilegij? Kolikokrat se spomnimo dejstva, da smo vsa bitja živeča na tem modrem planetu zmagovalci? Pogosto pa se vedemo kot poraženci, zatopljeni v svoje vsakdanje probleme. Izstopimo iz drame, poglejmo preko in se pričnimo zavedati lepote življenja.

 

 

Življenje je vse od belega do črnega, z vsemi vmesnimi variantami, najmanj pa je 50 odtenkov sive. Vendar je sivina le naša preizkušnja oziroma izziv, ki nas lahko izstreli do zvezd. Šele ko ozavestimo naš temni del, se življenje pokaže v najlepši luči. Zato igrajmo to igro življenja. Plešimo, pojmo, se smejimo, jokajmo, kričimo… 

 

Smo eno izmed milijon semenčic, ki je našlo pot do življenja. Mar ni to privilegij? Kolikokrat se spomnimo dejstva, da smo vsa bitja živeča na tem modrem planetu zmagovalci?

 

Zahvaljujmo se za male stvari. Predvsem pa se zjutraj preden vstanemo zahvalimo zato, da smo, da obstajamo in naravnajmo našo notranjo frekvenco tako, da ulovimo pravo življenjsko postajo. Smo namreč zavestni kreatorji življenja ali mali bogovi…

Mi pa bomo hvaležni, če se nam pridružite na katerem od Shamballinih druženj.