Potrebujete idejo za praznično obdarovanje?

CD s Shamballino glasbo je lahko lepo darilo za tiste, ki vam veliko pomenijo.

Vse kar morate narediti je, da izberete zgoščenko ali več njih (za take smo pripravili popust), napišete podatke za pošiljanje in kmalu vas bo z mini paketom razveselil vaš prijazni in nasmejani poštar. 🙂 Smo že omenili, da poštnino in pakiranje za naročila, ki bodo oddana do petka, 9. decembra, krijemo mi?

Izkoristite čudovito priložnost in naročite katerokoli Shamballino zgoščenko brez dodatnih stroškov pošiljanja ter pakiranja. Akcija traja le do petka, 9. decembra (do24h).

Cena zgoščenke znaša 15€, v primeru naročila večjega števila zgoščenk, smo pripravili še dodatne popuste:

1CD = 15€
2CD = 25€
3CD = 35€

CD SHAMBALLA

Namen istoimenskega prvenca Shamballe je popularizacija manter in človeka usmeriti k ponovnem spoštovanju zakonov narave oz. življenja ter ponovni povezavi z naravo.

Svojo energijo, znanje in čutnost so prispevali Tomi Meglič (Siddharta), Tinkara KovačNeishaUrška MajdičNina VodopivecAnita KayTanja Anžur, vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram, in veliko število drugih glasbenikov.

CD SOUND JOURNEY

Shamballino glasbeno popotovanje med vzhodom in zahodom je izdelek, ki združuje moderno akustično pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami. Zasedba s svojim delovanjem teži k ravnovesju med duhovnim in materialnim. 

Na plošči Shamballa gosti pevko Tinkaro Kovač, ki je s svojo rockersko energijo, a hkrati zelo čutnim pristopom poskrbela, da ima plošča še močnejši naboj. Skladbe so bile posnete v živo  na razprodanem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani.

CD 108

Projekt 108 je plošča s sedmimi mantrami, ki so odpete 108-krat.

Mantre lahko izvajamo na različne načine. Kot petje ali pa ciklično ponavljanje ali čantanje. Čantanje je ritmično izgovarjanje ali petje določenih zvokov ali besed. Pri tem se naš um  umiri, energija pa se osredotoči v namen posamezne mantre.

Za prakticiranje si izberite miren kotiček, bodite čimbolj prisotni in fokusirani, ter uživajte v vsaki ponovitvi mantre.


  Naročam:

  • CD Shamballa

  • CD Sound Journey

  • CD 108


  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Naslov za pošiljanje (obvezno)

  Sporočilo za nas

  DARILNI BON ZA OBISK SHAMBALLINEGA DOGODKA

  Obisk glasbene meditacije je lahko lepo darilo za vašega bližnjega oz. nekoga, ki vam res veliko pomeni. 
  Za “naročila” darilnega bona vas prosimo, da se nam oglasite na mail prijava@shamballa.si.

  Shamballa darlni bon