Kljub dežju smo te dni zelo dejavni.

Ta vikend se je na Gospodarskem razstavišču odvijal seminar z Jayem Shettyem, kjer smo kot glasbeni gostje nastopili tudi Shamballa. Hvaležni in veseli smo, da smo bili del te velike ter lepe zgodbe. Čudovita izkušnja!

Pred nami je še nekaj deževnih dni in prav je, da si jih “obarvamo” z glasbo. Ta vedno dvigne razpoloženje, kajne?

Naše glasbeno popotovanje se bo v četrtek pričelo v Prekmurju in zaključilo na Obali. Več kot uro in pol sproščanja, glasbe ter meditacije.

Zakaj na Shamballo?

Še posebej mi je ostalo v spominu prvo srečanje, na katero sem se odpravila samo z željo, da bi bilo lepo. Vendar me je skupina Shamballa v trenutku “sezula”. Predvsem me je prevzela njihova pristnost in le-ta se je vedno bolj prebujala tudi pri ostalih prisotnih na srečanju. Vsi in vse se je gibalo v svojem naravnem toku, v ritmu svoje energije in čaralo občutek popolnosti. Občutek preproste, otroške sreče in nasmešek na obrazu pa sta trajala še nekaj dni in komaj sem čakala naslednje srečanje.

A.M.

 

KAJ BOSTE IZBRALI?

ČETRTEK, 23. MAJ OB 19:30
Glasbena meditacija v Moravskih Toplicah

Terme Vivat

SOBOTA, 25.MAJ OB 19:30
Glasbena meditacija v Kopru
Studio Maja

Ker naša srečanja pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste na koncert s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk koncerta je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

Vabljeni!

FOTO: Špela Urbanc