Na naših jesenskih dogodkih smo ponovno “obudili” mantro Om Shree Dhanvantre Namaha, katere čantana verzija se nahaja na naši zgoščenki 108.

V soboto pred mariborskem glasbeno – meditacijskem odklopu (oglej si nekaj video utrinkov z dogodka) smo se dobili v snemalnem studiu, kjer smo ustvarjali vizualne materiale za naše objave. Med pavzo smo spontano pričeli igrati ter peti omenjeno mantro. Prepevanje skladbe nas je tako napolnilo z energijo, da smo se odločili nekaj kitic zapeti ob prižgani kameri. Odpeto z veseljem delimo z vami v spodnjem video posnetku.

Mantra Om Shree Dhanvantre Namaha nam pomaga najti pravo pot do zdravljenja. V Indiji jo pogosto uporabljajo med kuhanjem, da se hrana napolni z zdravilnimi vibracijami; bodisi za preprečevanje bolezni ali za zdravljenje bolnikov. To mantro lahko uporabimo v vsaki situaciji, ki bi jo želeli ozdraviti ali popraviti.

Pomembno je biti odprt za pot zdravljenja, ki ni nujno takšna, kot jo pričakujemo!

Mantra Om Shree Dhanvantre Namaha nam pomaga jasneje videti stvari in gledati onkraj iluzij, da bi videli globlji pomen in resnico, ki se skriva v njej.

Ste za 21-dnevni izziv?

Priporočljivo je, da mantro redno ponavljamo (čantamo) vsak dan in sicer vsaj 21 dni. Število ponovitev mantre je 108. Z rednim ponavljanjem energetiziramo 108 osnovnih meridianov v našem energetskem telesu in prikličemo energijo zdravljenja.

 

Za prakticiranje si izberite miren kotiček, bodite čimbolj prisotni in fokusirani, ter uživajte v vsaki ponovitvi mantre. Odsvetujemo pa, da čantate medtem, ko vozite avto ali opravljate z delovnimi stroji.

Mantra se nahaja na Shamballini zgoščenki, ki jo lahko naročite TUKAJ.

___________

Shamballa Postojna

To nedeljo vabljeni na glasbeno – meditacijski večer v Postojni. Več informacij o dogodku TUKAJ.