Shamballa

Smo glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezujemo različne svetove.

Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami…vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo s katere izhajamo.

Začetki Shamballe segajo v leto 2008, ko se je nekaj izkušenih glasbenikov odločilo posloviti od rockerskega načina življenja in se je podalo na čisto novo glasbeno pot. Organizirali so glasbeno-meditacijska srečanja, ki so jih po vzoru Deve Premal poimenovali Shamballa Satsang krogi. Njihovi nastopi so bili dobro obiskani in so navduševali udeležence v Sloveniji in na Hrvaškem. Vsaka stvar potrebuje svoj čas in tudi Shamballa ni nikakršna izjema.

Po mnogih kadrovskih spremembah smo se odločili, da Shamballa ne bo zasedba, ki bi samo sebe omejevala ter definirala s kadrovanjem in zato sklenila, da bo Shamballa t.i. »odprta zasedba«, ki bo ob različnih priložnostih združevala različne posameznike, odvisno od priložnosti in namena.

Živa glasba, prepevanje manter in avtorskih pesmi so stopnice, ki nas vodijo v notranji tempelj miru iz katerega izhaja celotno naše zavedanje, bivanje in sožitje. Cilj skupinskega petja manter je stopiti v stik s seboj in izkušnjo le-tega poglobiti. Taka oblika petja ustvari močno energijsko polje, ki nas čustveno ter duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje.

” s posebnim veseljem grem na vaše koncerte. VednoObilo ljubezni, pozitivnih vibracij in nasmeh nastopajočih …”

Mantra je energija v obliki zvoka. Moč vsake mantre je v njeni vibraciji.

Vsake toliko se pojavimo tudi v medijih, saj z njihovo pomočjo lažje širimo svoje poslanstvo.