Marec, prvi pomladni mesec je tu!

Resnično smo navdušeni, da se narava prebuja in da so dnevi vsak dan daljši!

Ker so pred vrati tudi marčevski prazniki (Dan žena, Materinski dan, rojstni dnevi ribic), smo se odločili, da vas v prvem pomladnem tednu razveselimo s posebno Shamballino akcijo

Izkoristite čudovito priložnost in naročite katerokoli Shamballino zgoščenko brez dodatnih stroškov pošiljanja ter pakiranja.

Cena zgoščenke znaša 15€, v primeru naročila večih zgoščenk, smo pripravili še dodatne popuste:

1CD = 15€
2CD = 25€
3CD = 35€

Katero boste izbrali?

CD SHAMBALLA

Namen istoimenskega prvenca Shamballe je popularizacija manter in človeka usmeriti k ponovnem spoštovanju zakonov narave oz. življenja ter ponovni povezavi z naravo.

Svojo energijo, znanje in čutnost so prispevali Tomi Meglič (Siddharta), Tinkara KovačNeishaUrška MajdičNina VodopivecAnita KayTanja Anžur, vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram, in veliko število drugih glasbenikov.

CD SOUND JOURNEY

Shamballino glasbeno popotovanje med vzhodom in zahodom je izdelek, ki združuje moderno akustično pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami. Zasedba s svojim delovanjem teži k ravnovesju med duhovnim in materialnim. 

Na plošči Shamballa gosti pevko Tinkaro Kovač, ki je s svojo rockersko energijo, a hkrati zelo čutnim pristopom poskrbela, da ima plošča še močnejši naboj. Skladbe so bile posnete v živo  na razprodanem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani.

CD 108

Projekt 108 je plošča s sedmimi mantrami, ki so odpete 108-krat.

Mantre lahko izvajamo na različne načine. Kot petje ali pa ciklično ponavljanje ali čantanje. Čantanje je ritmično izgovarjanje ali petje določenih zvokov ali besed. Pri tem se naš um  umiri, energija pa se osredotoči v namen posamezne mantre.

Za prakticiranje si izberite miren kotiček, bodite čimbolj prisotni in fokusirani, ter uživajte v vsaki ponovitvi mantre.


  Naročam:

  • CD Shamballa
  • CD Sound Journey
  • CD 108  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Naslov za pošiljanje (obvezno)

  Sporočilo za nas

  Akcija traja le do nedelje, 8. marca, do polnoči.

  Do konca akcije le še
  0
  0
  0
  0
  Days
  0
  0
  Hrs
  0
  0
  Min
  0
  0
  Sec