Shamballa smo z našo glasbo prečesali dobršen del Slovenije, pokukali pa smo tudi preko naših meja. 

Morda ste se nam kdaj pridružili v katerem od joga oz. športnih centrov, se udeležili glasbene meditacije v bližnjem hotelu, se z nami podali na dvotedenske počitnice na Pašmanu ali pa na glasbeno popotovanje v Cankarjevem domu. Obstaja verjetnost, da ste nas spoznali na seminarju z Jay Shattyjem na Gospodarskem razstavišču ali pa smo se srečali na katerem izmed dogodkov, ki se je odvijal zunaj v naravi; v Arboretumu, na seniku, Forma Vivi nad Portorožom, na poletnem glasbenem večeru ob Savi ali Kokri v dvorcu Rakičan, na gradovih Rajhenburg, Brežice, Khislstein

Težko bi našteli, kje vse smo gostovali, a vedno znova nas navdušite s povabili na vam bolj znana prizorišča in lokacije, ki jih naša ekipa še ne pozna. Ker se to pogosto zgodi po nastopih, ko smo še malce odsotni, si jih pri načrtovanju turneje težko prikličemo v spomin, zato smo se odločili, da pripravimo krajši spletni obrazec, kamor lahko vpišete vaše predloge. Te naj bodo čim bolj konkretni (lahko priložite tudi fotografijo, spletno povezavo, …).

    Zelo radi spoznavamo nove kraje in ljudi, predvsem pa resnično uživamo, ko slišimo ter predvsem čutimo moč naše glasbe kjerkoli že smo.

    Hvala vsem, ki soustvarjate Shamballino pravljico! Hvala vsem za vaše predloge!

    Shamballa