Letošnji maj je bolj aprilski, kajne?

Ne glede na vreme, dober glasbeno-meditacijski odklop se vedno prileže. Priložnosti za sproščanje ob prepevanju manter ter Shamballini zvočni kopeli bo v maju kar nekaj.  Lepi odzivi na sobotnem glasbenem večeru v Velenju so nam dali energijo, zato se že veselimo prihajajočih majskih druženj.

To nedeljo, 19. maja,  v Ljubljano prihaja Jay Shetty, eden izmed najvplivnejših »influencerjev« vseh časov. Tam bomo tudi mi. Za zveste Shamballine prijatelje smo „zrihtali“ kar 10% popusta, ki jih lahko uveljavite ob nakupu vstopnice. Vse kar morate naredite je, da odklikate na www.jayshetty.potovanjeduse.si in vpišite kodo SHAMBALLA10.

Naslednji četrtek, 23. maja, se po dolgem času vračamo v Prekmurje. Ob 19:30 se dobimo v Termah Vivat (Moravske Toplice). Na dogodek se je potrebno prijaviti tukaj.

Dva dni kasneje, v soboto, 25. maja, pa bodo mantre ponovno zazvenele na Obali. Glasbeno meditacijski večer s skupino Shamballa se bo odvijal v koprskem studiu Maja. Informacije in prijave na dogodek tukaj.

Že kar nekaj časa je minilo od našega zadnjega obiska Nove Gorice, zato se prav veselimo četrtka, 30. maja, ko bomo gostovali v Šempetru pri Gorici. Informacije in prijave tukaj.

 

Kaj boste izbrali?

 

Nedelja, 19. maj: Ljubljana

Četrtek, 23. maj: Moravske Toplice

Sobota, 25. maj: Koper

Četrtek, 30. maj: Šempeter pri Gorici