CD Sound Journey

Glasbeno popotovanje med vzhodom in zahodom

Shamballino glasbeno popotovanje med vzhodom in zahodom je izdelek, ki združuje moderno akustično pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami. Zasedba s svojim delovanjem teži k ravnovesju med duhovnim in materialnim. 

Dvanajst manter in več kot 70 minut glasbe omogoča zahodnemu poslušalcu, da se vsaj začasno lažje osvobodi omejujočih miselnih struktur in se prepusti izkušnji bivanja ter zaznavanja. Cilj skupinskega petja manter je namreč stopiti v stik s svojim bistvom Taka oblika petja ustvari močno energijsko polje, ki nas čustveno ter duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje.

Skladbe so bile posnete v živo 31. januarja na razprodanem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer so energijo, ki se jo še kako čuti na izdelku, pomagali ustvarjati Shamballini zvesti poslušalci.

Na plošči Shamballa gosti pevko Tinkaro Kovač, ki je s svojo rockersko energijo, a hkrati zelo čutnim pristopom poskrbela, da ima plošča še močnejši naboj.

Vsi inštrumenti uporabljeni na plošči so uglašeni na (nestandardnih) A=432Hz, kar je mnogokratnik zemeljske oz. Shumanove frekvence.

Spletni nakup

Možno naročilo zgoščenke ali digitalni prenos skladb


NAROČILO ZGOŠČENKE


Naš CD lahko kupiti v nekaterih bolje založenih trgovinah, lahko pa si nakup poenostavite in zgoščenko naročite kar preko spodnjega obrazca.

Poslali vam bomo predračun in kmalu lahko pričakujete poštarja s paketom manter.

CENA: 15€ + stroški poštnine in pakiranja


OBRAZEC ZA NAROČANJE


DIGITALNI PRENOS


Album lahko poslušate in naročite tudi preko svetovno znanih spletnih ponudnikov glasbe.

S pomočjo nekaj klikov si CD Sound Journey lahko pretočite v nekaj trenutkih in v naši glasbi uživate še danes.

Izberite enega izmed spodnjih ponudnikov in obilo užitkov ob poslušanju.


play itunes deezer(1) amazon