Utrinki udeleženev

Povedali so…

Super ambient in zelo prijetno vzdušje. Z partnerjem sva bila prvič in imala sva se izjemno lepo. Zagotovo se še vidimo.

Hvala in vse dobro še naprej.

Samanta

Tako kot vedno, je bil spet čudovit večer in čustveno doživetje. Poslušanje in petje manter, to seže tako globoko, da se z besedami res ne da opisati, to moraš enostavno doživeti. Tako kot je zapisal
Johann Wolfgang von Goethe:
“V glasbi delujejo skrite sile v najvišjem smislu,
sega namreč tako visoko,
da je razum ne more obseči in
iz nje prihaja učinek,
ki vse obvladuje,
a ga nihče ne zna razložiti.”
Shamballa, vam to res uspeva z vašo glasbo, čudovitimi glasovi in dobro energijo 💗

Vsem Vam želim, naj bo novo leto polno čudežev, uspeha pri delu in ustvarjanju,
veliko glasbenih – meditacijskih pravljic ter sr(e)čne energije. Sr(e)čno v leto 2024 💗

R.R.

Shamballa,hvaležna,da lahko na vaših dogodkih zaplavam v svoje srce,občutim mogočen mir in veliko ljubezni.
Pridružil se je 9 letni sin, Anžej Evgen,ki se v živo spoznava z vašim delovanjem.  Užival je.❤️
Doma poslušava pred spanjenjem mantre

Hvaležna hvala

Alenka

Težko opišem z besedami notranje občutke, ki se ustvarijo v meni, ko pridem na vaš koncert. Enostavno ste srčni, odprti in pristni.  iz srca sem hvaležna, da sem lahko spet prišla in negovala svojo dušico. Povezanost, ki jo ustvarimo skupaj in ta občutek enosti je neprecenljivo zame. Tako, da hvala vam iz srca, da ste. 🙏🫶🏻♥️

Špela

Hvaaala VAM iz srca. Nepozabno fantastično srčno  hčerko sva bili prvič z vami in zagotovo še kdaj.
Veeelik objeeeem in vse dobro.

Polona

Po dolgem in napornem tednu je bil ta dogodek hrana za dušo in med ljudmi, ki jih nisem poznala, sem se počutila kot doma. Zagotovo še pridem.

Mateja

Na vašem glasbeno meditacijskem večeru sem bila drugič. Tako kot prvič v Mariboru, mi je bilo tudi tokrat izjemno, izjemno lepo.
Resnično sem uživala v poslušanju vaših glasov, zvokih glasbe in skupinskem petju. Ko sem vas prvič slišala, so se mi kar ulile solze, taki občutki so se
rodili v meni. Hvala, da sem lahko del vaše zgodbe.

Jasna

Hvala, skupina Shamballa, za čudovito glasbo in petje, pri katerem sodeluje publika🙏.
Hvala za čudovite večerne vibracije v Preddvoru, ki jih je še dodatno polepšalo okolje v naravi, večer, poletni veter, zvezdnato nebo,..
Uspešno naprej vam želim 🍀, vaša glasba je moja spremljevalka med vožnjo z avtom.

Martina

Prekrasno božajoče, čuteče in vsebinsko bogato je bilo biti z vami vsemi prisotnimi. Hvala.

Simona

Udeležila sem se prijetnega večera v Hotelu Center, v Novem mestu. Večer, prežet z zdravilno, sproščujočo glasbo je nadgradila tudi posebna energija, ki je preplavila vse poslušalce. Pela sem kot že dolgo ne, odvrgla sem vsa bremena tistega tedna in telo ter dušo napolnila s svetlobo, ki me je “držala gor” še nekaj dni po dogodku.
Res krasna izkušnja, ki se je bom definitivno še udeležila in jo vsekakor priporočam tudi ostalim. Shamballa Hvala!❤🙏💛

Saša

Večkrat sem že obiskala vaš koncert, nazadnje v Novi Gorici in Ankaranu – všeč mi je intimnost majhnih prostorov in omejenega kroga ljudi. Navadno pridem kar sama, da malce izstopim iz cone udobja. Pridem na meditacijo. Pridem po subtilna  sporočila o temah kot so mantre, energija in energijska telesa, po zabavo brez opojnih substanc. Pridem po opomnik, da nisem edina “nenavadna” v tem svetu. Pridem, da poskrbim za svojo vibracijo, da izberem tisto, kar me polni, da se zavem svojega bogastva in blagoslovov. Pridem po vaše pristno petje, po petje z dušo in s telesom. Pridem, da pojem tudi sama … Zanimivo se mi zdi, kako se sama na vsakem dogodku drugače odzivam. A čisto vedno me gane, do (skritih) solzic. Všeč mi je mir, ki se naseli v prostoru po skupnem petju mirnih manter … ki ga ne prekine ploskanje med njimi. In tako zelo všeč mi je energija, ko nas pripravite, da pojemo glasneje, da ploskamo in “plešemo” z vami. Hvaležna sem, da vnašate vašo čudovito energijo v naš prostor. Da si upate biti drugačni. Komaj čakam, da svojo igrivo, pristno, umirjeno in hkrati živahno energijo spet prinesete v naše konce! Sem se pa znašla v manjši zagati. Imam namreč že vse tri cd-je (uživam, ko prepevam z vami na poti v službo), zato nimam več izgovora, da pridem po koncertu do vas, po zgoščenko in dve besedi. Morda pa je čas za nov album? Pomežik. 😉

Maja

Vsi koncerti z vami so zame vedno čarobni, saj je energija, ki jo  ustvarimo vsi skupaj res čisto posebna in težko jo je opisati z besedami….to je potrebno doživet. Po koncertu, na poti domov in še naslednji dan običajno poslušam izseke koncerta in zraven prepevam. Človek bi vas lahko poslušal in pel z vami ure in ure in se ne bi naveličal. Komaj čakam zopet kakšen koncert “pod zvezdami “.

Romana

S partnerko Anjo sva se včeraj skupaj udeležila vašega koncerta, na katerem sva res neizmerno uživala. To je bila za naju res božanska transformacija, predvsem pa sva se sprostila in neizmerno uživala v vaši glasbi. Še vedno sva polna emocij in pozitivnih občutkov.
Hvala vam iz srca. Hvala, ker ste!
Upam, da nas v Mariboru zopet kmalu obiščete.

Damijan

To ni koncert. To je doživetje. To je pposebne sorte meditacija, ki me priklopi na trenutek tukaj in zdaj. Ko pozabim na zunanji svet in se s pomočjo čarobne glasbe potopim vase. Včasih jočem, včasih se smejim, vedno pa čutim neizmerno hvaležnost, da sem lahko del tega. Da obstaja nekaj tako preprostega, a hkrati tako močnega, kar me poveže z lastnim srcem in energijo vseh prisotnih. Ko začutim bistvo življenja in “biti” v pravem pomenu besede…

Vesna Ina

Obljuba dela dolg 😊: nepozaben večer včeraj v Zani, močna energija, ki je vladala v prostoru, visoko vibracijska glasba, ki hkrati umirja in dviguje, prepuščanje glasovom, da se izrazijo brez sodb – to so stvari, ki definitivno puščajo sledi… in ja, treba bo posodobiti faze, štiri so premalo 😉. Hvala vam. Vse dobro,

Andreja

Izjemno lep večer. Prvič sem bila pred vami in vem, da bom še prišla. Čudoviti glasovi, čarobni prsti na kitarah in klaviaturi ter posebna energija, ki ponese onkraj telesa. Hvala za to enkratno izkušnjo.

Vesna

Prvič sem prisostvovala, vendar prav gotovo ne zadnjič. Večer, poln notranjega miru, čiščenja emocij in povezave same s seboj. Ubranost glasov in čudovita energija pa sta naredila večer čaroben. Hvala vam iz srca!

Marija

Če ste bili kdaj na koncertu Shamballe, mi ni potrebno razlagati, kako je😊 Za vse ostale – simpatični fantje, prostor, ne preveč ljudi, njihov glas, glas nas obiskovalcev…💗 Tu ste res z mislimi “tukaj in sedaj”.
In od tam greste s polno energije in brez vseh skrbi.
Priporočam vsem.

Valerija

Ko si ob pravem času na pravem mestu in ko stvari ne gledaš samo z očmi ampak s srcem,je to to.
Prijazne dni in še veliko takih koncertov.

Silva

Bila sem na vašem koncertu v Sputniku. Bilo je čarobno. Skupno prepevanje manter in občutki, ki so me ob tem prevzeli, so nepozabni. Hvala vam za srčno in predano muziciranje. Zagotovo se vidimo kmalu. Vse dobro.

Polona

Na takem dogodku/koncertu sem bila prvič in z veseljem povem, da je sam koncert bil več kot sem pričakovala. Med koncertom sem doživela različne izkušnje od  veselja, stanja umirjenosti do žalosti nato hvaležnosti in ponovnega veselja. V glavnem vse je bilo super.
Hvala vam, da to delite z nami.

Viktoriya

Včerajšnji glasbeni večer v vaši družbi je bil čaroben in sproščujoč.
Ko se ob petju sprostiš in predaš meditaciji, res lahko pozabiš na vse skrbi in samo odpreš svoje srce in dušo.
Vaš cd mi je zelo všeč in bo velikokrat na mojem repertoaru.
Sigurno se še kdaj udeležim kakšnih vaših dogodkov.
Ko se prepustiš, te tudi manjši mraz ne moti.
Želim vam še veliko nadaljnih uspehov.

Boštjan

Prečudovita izkušnja. Zagotovo bom še prišla. Zelo nežni glasovi, ki božajo dušo. Hvala vam. Samo tako naprej.
Prijazen pozdrav

Alenka

Včeraj je bilo tako kot da sem vseh svojih 42 let čakala na tak koncert. 🙂
NOROOOO. Všeč mi je bila intima koncerta, všeč mi je bilo, ker smo poslušalci bili soustvarjalci.
Iz mene ste izvabili tisto kar sama delam v avtu, pojem na ves glas. :)))
In DAAAA, absolutno ste pravi profesionalci. Vse vse je na res hudem nivoju, muzika za umret dobra (prelivanje instrumentov, polnost, nežnost, udarnost ma ni da ni).
Skoz sem bila naježena ampak ne od mraza. 🙂 Drugič absolutno vzamem s seboj svojo petletnico, ker tudi ona z mano poje mantre v avtu in doma pleše impro shakti z mano.

NATALIJA

POZOR! V Sloveniji smo odkrili novi virus in je prvi, ki odpira energijo srca in zdravi z ljubeznijo! Imenuje se Shamballa! Je edinstven in ko se naseli v tvojem telesu postaneš NORmalen. Fantje, ki ta virus usvtarjajo za stranske učinke virusa ne odgovarjajo. Najbolje je, če se posvetujete z njimi neposredno na njihovi glasbeni meditaciji. Posledice virusa so lahko dolgotrajne in življenje postane živo!

Še najhujše pa je, da je virus takoj nalezljiv na vse prijatelje, ki vas obdajajo!

Nina

Predbožični koncert v dnevni je bil čaroben. Prinesel mu je občutek normalnosti, mističnosti, povezanosti in čistega veselja. Z vami prvič, nikakor zadnjič.

Saša

Ta večer sem bila z vami drugič in že se veselim naslednjih druženj. Všeč mi je vaša pozitiva in umirjenost. Bilo je neverjetno!

Vse dobro želim! 🙂

Inja

Kako globok učinek je imel dogodek je zame bi največji pokazatelj, ko mi je mož ob povratku doma na vratih rekel, da izgledam čisto blaženo :). Razlika je bila očitna in točno tako sem se počutila. Neizmerno sem vam hvaležna in veselim se ponovnega druženja s celo družino. Vse dobro draga Shamballa.

Miljanka

Težko je z besedami opisati vtise po vašem koncertu, saj me vedno znova ponesete daleč stran,nekam nad oblake in hkrati v globino sebe,tja kjer se nahaja notranji mir ter ljubezen do sebe in tudi do vas treh.
HVALA iz ❤
Se vidimo kmalu.

Silvija

Čudovit nastop… energija skupine in gledalcev neverjetna. V določenih trenutkih sem bila tako ganjena, da sem imela solzne oči…

Valerija

Koncert je bil čudovit. Ravno prav!
Mantre so božale, besede vmes so podpirale.
Obožujem občutek v svojem telesu, ko zunaj in znotraj nastane tišina, vsaka celica pa v harmoniji vibrira.
Hvala vam ❤️

Asja

Hvala za prijetno glasbeno meditacijo!! Lepo ste nas razpeli in sprostili. Učinek je resnično dolgotrajen, kajti sem se zjutraj zbudila z mantro.. Yemaya asessu, asessu Yemaya. Potovanje od glave do srca je uspelo!!!

Nadja

Kot že večkrat odhajam iz tega srečanja polna miru in upanja. Hvala za ta večer.

Urška

V tretje na vasem koncertu, prvič virtualno. Čudovito je bilo. Hvala in hvala za rojstnodnevno darilo. Vedno z vami. Hvala

Laura

Vaš koncert je treba doživeti v živo,ker so wauu. Sprosti se telo in duša in potem se začne čisti užitek in vibracije, ki jih mantre oddajajo. Hvala Shamballa

Maja

Predbožični koncert v dnevni je bil čaroben. Prinesel mu je občutek normalnosti, mističnosti, povezanosti in čistega veselja. Z vami prvič, nikakor zadnjič.

Saša

Ta večer sem bila z vami drugič in že se veselim naslednjih druženj. Všeč mi je vaša pozitiva in umirjenost. Bilo je neverjetno!

Vse dobro želim! 🙂

Inja

POZOR! V Sloveniji smo odkrili novi virus in je prvi, ki odpira energijo srca in zdravi z ljubeznijo! Imenuje se Shamballa! Je edinstven in ko se naseli v tvojem telesu postaneš NORmalen. Fantje, ki ta virus usvtarjajo za stranske učinke virusa ne odgovarjajo. Najbolje je, če se posvetujete z njimi neposredno na njihovi glasbeni meditaciji. Posledice virusa so lahko dolgotrajne in življenje postane živo!

Še najhujše pa je, da je virus takoj nalezljiv na vse prijatelje, ki vas obdajajo!

Nina

Včeraj je bilo tako kot da sem vseh svojih 42 let čakala na tak koncert. 🙂
NOROOOO. Všeč mi je bila intima koncerta, všeč mi je bilo, ker smo poslušalci bili soustvarjalci.
Iz mene ste izvabili tisto kar sama delam v avtu, pojem na ves glas. :)))
In DAAAA, absolutno ste pravi profesionalci. Vse vse je na res hudem nivoju, muzika za umret dobra (prelivanje instrumentov, polnost, nežnost, udarnost ma ni da ni).
Skoz sem bila naježena ampak ne od mraza. 🙂 Drugič absolutno vzamem s seboj svojo petletnico, ker tudi ona z mano poje mantre v avtu in doma pleše impro shakti z mano.

NATALIJA

…, a tale CD je poseben, ko da bi Univerzum (spre)govoril skozi vas posebne kode!

L.

Shamballa je skupina, katera te vedno navdahne, ti da nove energije in volje, prebudi v tebi srečo in ljubezen, poboža srce in nahrani dušico. Zelo rada se udeležujem vaših srečanj, saj se lahko tam popolnoma sprostim in prepustim vaši glasbi. Ob petju, plesu in meditaciji se vsi povežemo v celoto in delujemo kot eno. Kot bi bili mala družinica, ki jo povezuje isti namen. Naj bodo ritmi hitri in veseli, da zaigra srce, ali umirjeni in počasni, da dosežemo svoj notranji mir in se umirimo; vse je narejeno z ljubeznijo in to se čuti prav na vsakem srečanju, vsak trenutek.

Super je tudi CD s čudovitimi skladbami, katere lahko poslušaš doma in ponovno podoživiš tiste občutke, ki si jih doživel na srečanjih. Enostavno, odlični ste!

Vsako srečanje, katerega sem se udeležila mi je dal novega veselja in energije ter napolnil srček s srečo in ljubeznijo. Še posebej pa so se mi vtisnili v spomin objemi na koncu srečanj. V takem toplem objemu veš, da še obstajajo dobri ljudje, ki so te sprejeli medse točno takega kot si in te imajo radi. Takrat sem začutila v srcu tisto pravo toplino in duša je zapela od veselja. Enkraten, čaroben občutek!

A.P.

Čarobna skupina Shamballa ustvarja po(po)lnost trenutka. Že po prvih zvokih začne izginjati zunanji svet, um se ustavlja in z vsakim novim taktom, novo noto, se krepi občutek neskončnega notranjega miru in sreče. Že na prvem srečanju me je njihova glasba, energija in srčnost popolnoma prevzela, zato se vedno znova z veseljem vračam. Ustvarjajo neverjetno zdravilno energijo, polno čustev in občutek enosti. Pogosto po srečanju ne morem govoriti, ni besed. Vse si povemo z nasmeški, z govorico srca. Ko se odpravim domov, mi v srcu odzvanjajo melodije manter in

občutek neskončne hvaležnosti in ljubezni.

Še posebej mi je ostalo v spominu prvo srečanje, na katero sem se odpravila samo z željo, da bi bilo lepo. Vendar me je skupina Shamballa v trenutku “sezula”. Predvsem me je prevzela njihova pristnost in le-ta se je vedno bolj prebujala tudi pri ostalih prisotnih na srečanju. Vsi in vse se je gibalo v svojem naravnem toku, v ritmu svoje energije in čaralo občutek popolnosti. Občutek preproste, otroške sreče in nasmešek na obrazu pa sta trajala še nekaj dni in komaj sem čakala naslednje srečanje.

A.M.

Shamballa je čudovita skupina, ki ustvarja resnično angelsko glasbo. Njihove melodije božajo srce, umirijo um, rišejo pristne nasmeške in objemajo dušo. Mir in božanska toplina v srcu sta prisotna ne le med poslušanjem, temveč še nekaj dni za tem.

MONIKA

Petkova glasbena meditacija Naklem je bila res enkratna… Toliko dobrih energij se je združilo, da bo srečanje pustilo trajen vtis. Nismo se srečali prvič in vem, da tudi ne zadnjič… Do takrat pa me bo spremljala vaša glasba na CDjih… Želim vam veliko uspeha, predvsem pa smeha, petja in plesa…

POLONA

Hvala vam iz Srca  za četrtkovo izjemno Čutno glasbeno potovanje v Mariboru.

Ob pesmi, ki smo jo peli  – Moški nam Ženskam in me smo se vam zahvalile s petjem besede Aleluja, je bila tako močna Energija in Čutenja, da so se Srca odpirala in poVEZovala v eno veliko Srce. 💓
Energije so bile tako izjemne, da so se nam ‘prikazala’ še Svetleča Bitja, ki so našim očem nezaznavna, a so bila Vidna. ✨️
Bilo je preČudovito potovanje v Višje sfere zaznav in ČUTenj.  💜
Enostavno ni besed, ki bi lahko opisale četrkovo druženje, ker se to lahko le zaČuti.
Hvala vam za nepozabno doživetje.
Pure Magic  🧡🤍✨️🤍🧡

Vse lepo vam želim v letu, ki prihaja. 🧡✨️🧡
Namaste 🙏

Nataša

Včeraj je bil čaroben večer, čudovito vzdušje … Se mi zdi, da sem res slišala le en glas – katera faza pač je že to 😉 . Fantje kot vedno dobre volje, zabavni, prepojeni z dobro energijo … Vmes me kar nekaj časa ni bilo na koncertih, zato mi je bilo še posebej lepo spet doživeti prepletanje manter in sodobnega sveta. Moram spet bolj pogosto prihajat v živo, je vseeno čisto drugače kot v avtu poslušati CD  (ki je že malo obrabljen :)))). Ostanite taki

S

‘Čudovit je ta svet…ocean ljubezni…se zliva na vse nas’ ❤️
Ker je tako čudovito v vaši družbi, dragi Shamballovci, se človek ne želi več prizemljiti nazaj. Le kako naj se, ko pa nas odpeljete daaaleč stran od  tega ‘ponorelega sveta’?!
Hvala za fantastičen večer 🙏
Se vidimo kmalu, pridem na ponovni ‘odklop’.

Emma

Čutno, doživeto, globoko…
Spoštovanje, Shamballa.

Nina

Nepozabno! Čas je minil kot bi trenil…
Zase lahko rečem, da je bilo veliko čustvene energije, tudi nekaj joka, ki ga nisem pričakovala
Hvala!
Vsekakor se še vidimo.

Urška

Iz srca hvala za čudovit večer. Prišla brez pričakovanj, odšla v čudovitem občutku. Bilo je zares čarobno.
Težko je ubesediti tako posebne občutke, z lahkoto pa se kmalu ponovno prepustim vaši mojstrovini.
Hvala Shamballa 🙏❤️
Bili ste darilo, ki sem ga poklonila sama sebi. Zdaj lahko rečem, da ste bili darilo presenečenja.
Hvala sebi za tako čudovito darilo ❤️

Emma

Vaša glasba, skupno petje mantre je ustvarilo tako močno energetsko polje, da sem doživela na vseh nivojih svojega bitja zelo močno izkušnjo. Telo mi je prikovalo na podlago, da se nisem mogla premakniti. Čutila sem močne vibracije v prsih, vratu,vramenih in glavi. Ko sem prepevala mantre, se je vse še bolj stopnjevalo. Bila sem srečna, hvaležna, žalostna, tekle so mi solze spuščanja, skratka veliko se mi je dogajalo. Zame je bila ta izkušnja poziv, da ponovno obudim določene aspekte sebe in se še bolj predam življenju. Hvala vam za to.

Katarina

Čudovit meditativen večer ob odličnih glasbenikih! Tudi za mojo sorodnico iz severa Avstrije je bilo to nepozabno doživetje! Se veselim naslednjega dogodka.

Janja

Glasno petje v skupini, povezovanje z notranjo mocjo, z mocjo dus, ki sedijo ob nami, z gibanjem ustvarjati prijetno valovanje in povabilo Univerzuma, da nas vodi skozi pot ucenja in priziga luc v nas – to je moj odmev glasbene meditacije s Shamballo. Pocasi, pocasi, se plast za plastjo luscijo misli: Kaj pa bodi drugi mislili. Pocasi, pocasi se osvobajamo pricakovanj druzbe, svoje okolice in tudi tistih, ki nas najbolj drzijo na mestu – pricakovanj do samih sebe. Hvala Shamballa za nepozabno izkusnjo, za divjo voznjo, za dvig energije, za cudovito vibracijo in sproscenost. In nenazadnje tudi za dvigovanje vibracije nase kolektivne zavesti kot naroda. Cudovito poslanstvo opravljate. 🙂

Karmen

Z odzivom malo kasnim, ker so se moji vtisi morali nekako usesti in se sestaviti. Kot prvo, pa lahko povem, da ste prišli v mojo bližino “kot naročeni”, točno ob “pravem” času, ker sem že takoo zeloo potrebovala nekaj za Dušo. Glasba pa je po navadi moja prva izbira. Vaš koncert sem sicer obiskala prvič.

Tega odziva raje ne bi morila s svojimi notranjimi procesi, ki so se sprožali, a milozvočnost kitarskih akordov, vaši/naši glasovi, vzdušje in simpatična dvoranica so sprožili vibracije celega telesa. Vse skupaj je bila ena sama Lahkost. Breztežno stanje.
Milina, Svetloba in Blaženost so se objemali in plesali s skupino.
Zagotovo še kdaj pridem po novo dozo tega blagostanja. Dragoceno. In Hvala.

Martina

Včeraj v Brežicah sem bila prvič na koncertu, bilo je enkratno. Zagotovo še pridem. Hvala iz srca še enkrat ((:

Darja

Včeraj se je v akustični sobi gradu Brežice zgodila čarovnija… že pri drugi pesmi smo sledili tako ubrano, kot bi bili pravi pevski zbor… hvala Shamallovci za to izkušnjo.

Mojca

Hvala vam za čudovit večer.
Bilo je prelepo, kadar ste na obali z mojim dragim se vedno udeleživa dogodka, ki nas sprošča in vzdigne pozitivno energijo.
Imamo vse vaše CD in jih poslušamo z užitkom.
Obožujemo vas.❤
Vidimo se naslednjič, ko boste spet na obali.
Lepo nedeljo vam želimo.

😊

Mirjam in Dario K.

Hvala vam dragi fantje za čudovit večer. Na vaš dogodek sem prišla prvič in očarana sem bila nad vašo toplo energijo in srčnostjo. Z svojimi glasovi in instrumenti ste pobožali mojo dušo do te mere, da so mi po licu stekle solze , solze radosti in globoke hvaležnosti.  Še sama ne vem zakaj  so mi  ta glasba, mantre tako blizu, ne iščem odgovorov, samo preprosto uživam v njih in se jim prepustim, ker me vedno znova napolnijo z mirom, lepoto v meni.

Mantre so večne in same po sebi  se dotaknejo človeka v sami srčiki njegove biti, toda vaš način izvedbe le teh  je bil čaroben, ker se je čutila ta predanost , veličina srca in ta topla energija, ki je žarela iz vas in popeljali ste nas na čudovito potovanje .

Domov sem prišla SREČNA  in sin mi je dejal, da sem se vrnila  drugačna kot sem odšla, da se  na meni vidi  da sem srečna.  Naj vam vaši lepi glasovi še dolgo služijo, da nam boste  lepšali  življenja, zagotovo se še vidimo, HVALA, HVALA VAM🙏❤️🙏🌹, Še želim prepevati z vami

Marjetka

Zelo prijeten dogodek in resnično koristno preživete urice v poslušanju in sodelovanju vaših skladb. Tudi vsi vaši CD in vaše izvedbe nasploh so enkratne.
Bilo je zelo sproščeno, umirjajoče in lepo. Hvala KER STE in ker ustvarjate tako lepo glasbo, mantre, ki pobožajo vsako dušo in pustijo lep pečat v počutju ljudi.

hvala… vse dobro z lepimi pozdravi in iskrene čestitke za vaše delo, doprinos umetnosti.

Marina

Večer s Shamballo je minil, a še vedno slišim čudovite glasove in instrumente, tokrat mi je uspelo ponotranjitii glasbeno meditacijo.
Mešanica humorja, smeha in dobre glasbe, to je vredno deliti v tej glasbeni pravljici.
Mantre so večne, prizivi energij s svojimi glasovi pa čarobni. Ne vem, zakaj mi je ta glasba tako blizu in se sploh ne obremenjujem s tem, preprosto srečna sem, da imam možnost obiskati Shamballin koncert. Umirim se in čutim hvaležnost.
Še domov sem si pripela in mož me je vprašal: ” Kaj imajo ti fantje čudežnega, da te tako osrečijo? Žariš!.”
Ti fantje, ta spoštovana glasbeno meditacijska skupina, žarči. Skozi njih se čuti ponotranjen mir, samozadostnost, veselje in resnost hkrati. So virtuozi na instrumentih, usklajeni med seboj in vse to daje kvaliteto.
Rečem lahko samo hvala za čudovit večer na Ptuju.
In komaj čakam, da se spet vrnete. Namaste🙏☀️

Fani

Izredno subtilna glasba iz različnih logov, katera vodi v globoko tišino in mir v duši in telesu.
Trenutek globoke tišine!
Pri tem gre zasluga izjemnim izvajalcem, prijetnemu ambientu, seveda pa tudi sodelujoči publiki. Vse skupaj eno samo breztežnostno valovanje!
Glasba je res en tak povezujoč element, ki doseže neizrekljiva področja.
Hvala vam, da preko glasbe opravljate plemenito Delo – za vse nas kot tudi za Planet sam!
Veselim se prihodnjega soustvarjanja v vaši družbi! Resnično magično doživetje. Čisto pravi večer preživet ob dobri melodiji in nežnih glasov, čisto me je prevzelo in ja , tudi kakšna solza je pritekla. Ne znam opisati. Čudovito z eno besedo.

Danica

Resnično magično doživetje. Čisto pravi večer preživet ob dobri melodiji in nežnih glasov, čisto me je prevzelo in ja , tudi kakšna solza je pritekla. Ne znam opisati. Čudovito z eno besedo.

Nadja

Pomirjujoče, sproščeno, ljubeče, zabavno. Res, res priporočam! ❤️🙏🙏🙏

Janja

Zdravo, rada bi se zahvalila v mojem imenu in v imenu moje prijateljice Petre za čudovit včerajšni večer v Preddvoru. Midve s Petro sve bile obe prvič in nama je bilo vrhunsko ob zvokih mantre pozabiš na vse skrbi, res je bila dobra energija prov čutila se je. Tista 1 ura in pol je hitro minila, tako da upam da se kmalu spet vidimo na Gorenjskem.

Veronika

Pozdravljeni dragiii Shamballisti,
dogodek v Škocjanu, v objemu gozda, je bil nadnaravno čaroben. Prevzame že lokacija sama, kako močno sporočilno moč pa je imelo vse skupaj, ko so se zaslišali prvi zvoki vaših glasbil in glasov pa je nivo mnogooo višje. Seveda je še stopničko v višave božanskega dodalo skupinsko petje in kooomaj čakam, da se zopet srečamo. Seveda tudi brez zgoščenk ob slovesu ni šlo, zato sedaj odmevajo vaši zvoki v našem okolju. Čarobno. V objemu prevzemajočih občutkov komaj čakam, da se zopet srečamo v živo. Mnogo meditacijskih dogodkov vam želim in se neizmerno iz vsega srca zahvaljujem za DARove, ki sem jih prejela od VAS. Globok poklon. Srčno in vse dobro želim,

Romana

Med meditacijskem večeru Shamballa sem doživela globoko čustveno in duhovno izkušnjo. V tem posebnem okolju sem se počutila popolnoma pomirjeno in sproščeno, pripravljeno na notranje potovanje. Ko sem zaprla oči in začela globoko dihati, sem začutila, kako se napetost in stres iz mojega telesa počasi sproščata. Ob lepi glasbi in petju manter sem bila tako sproščena, kot, da sem del nečesa večjega in univerzalnega. Vsakomur priporočam.

Lidija

Draga skupina Shamballa in vsak član posebej!

Hvala vam za to glasbeno-dušno potovanje, mir in lepoto,  ki sva jo s hčerko čutili ob včerajšnjem druženju z vami in z ostalimi udeleženci srečanja. Danes že poslušava vaše posnetke, je pa v skupini intenzivnost energije seveda večja.
Čudovit večer je bil, hvala za podaljške, saj je bilo kar težko oditi.
Še se vidimo, do takrat pa srečno in nadaljujte s svojim delom.

Vse dobro,

Hermina in Gaia

Shamballin poletni večer (Ljubljana) – ko se um umiri, duša poboža ter srce nasmeji v vibraciji sočutja in ljubezni. Hvala vam.

Vesna

Na Shamballa večerih je vedno zelo čarobno in balzam za dušo. Lepo je čutit povezanost in čudovito energijo, ki se ustvari. Shamballa mantre melodično zapakira, tako da dosežejo še višje frekvence. Hvala fantje in se že veselim naslednjega druženja

Nataša

V kompleksnem svetu divjanja različnih oblik, obremenjenosti in odtujenosti, površnosti v zapletenosti in še česa, je bil čas z vami nadvse blagodejna oaza. Ravno prava Preprostost, v kateri se lahko izrazi Bistvo. In izrazili ste ga nevsiljivo, nemarketinško, nenastopaško in z izjemnim čutom za grajenje skupnosti ter za usmerjanje v Srčiko obstajanja. Ravno prav besed. Ravno prav glasbenih “mostov”. Ravno prav spodbud. Veliko sprejemanja. Najbolj se mi je vtisnila obrazložitev vključevanja udeležencev po stopnjah :-D, ki je pripeljala do ključnega spoznanja, da se nazadnje ne slišijo več individualni glasovi, ampak le še en Glas. Tako zelo vključujoče. In ta preprostost, čas, ki ga ustvarijo ponovitve in neka notranja vedrina glasbe… Resnično dragoceno je vaše poslanstvo in resnično dobrodošel vaš pristop. Neizmerno sem uživala in se bom srečanja z vami z veseljem ponovno udeležila, ko pridete v Slovenj Gradec, ali pa kje drugje ob priložnosti. No, vaša zgoščenka, ki sem jo ob tej priložnosti kupila, pa je med top izbranimi v našem avtomobilu, kjer preživljamo kar veliko časa – z njo sem že “okužila” družino. Prvi Zvok Vesolja… in vse, kar Skupaj Smo. Hvala. Naj se vam Dobro obilno in pomnoženo vrača.

Eva

Letos sem bila prvič na vašem koncertu v Ankaranu z možem in z  prijatelji, čudovito in nepozabno doživetje..
Sprostitev, umiritev ….kupila sem vaše 3 CD in z veseljem jih poslušam.
Po približno mesec in pol ste  se vrnili v Ankaran in tudi tokrat sva se z možem takoj prijavila na vaš koncert…
Komaj čakamo avgusta, da boste spet na obali ( verjetno v Strunjanu). In se vidimo kadarkoli boste na obali, bova na vašem koncertu
Želim vam polno pozitivne energije še naprej.

Mirjam

Za Shamballo sem izvedela povsem naključno in nekaj mi je reklo, da moram na vaš koncert. Vsekakor mi ni žal. Glasbeno medidativna izkušnja ob sončnem zahodu, ob reki…  je bila zame povsem nova in nadvse čudovita in resnično intimna izkušnja. Ko se zaveš samega sebe in ne oziraš na ljudi okrog. Prvotna reakcija je bila šok za moje telo, nato je sledila čustvena reakcija. Čudovito je bilo. Še naprej vas bom spremljala in veselim se ponovnega srečanja v živo. Hvala.

Štefi

Pozdravljeni,
ne morem mimo tega, da ne bi nič napisala. Lahko samo rečem WOW in še enkrat WOW. Čudovit ambient, še bolj čudovita glasba. Vrhunski ste! Ob vašem igranju se mi je naježilo celo telo. Počutim se tako odlično, kot da lebdim 😊 Komaj čakam, da boste spet na Štajerskem koncu. Želim vam veliko glasbenih užitkov. Bodite lepo.

Rebeka

Kaj naj rečem, nekaj čisto drugačnega, čudovitega…sploh ne morem verjeti, da že prej nisem slišala za  vas, pa vendar, vse se zgodi ob pravem času in z nekim namenom. Bila sem že na več meditacijah, ponavadi jokam, včeraj pa sem občutila samo srečo, vleklo me je na smeh in imela sem občutek, da se znotraj mene nekdo smeji. Bilo je nepozabno. In pela sem,res sem… ne le momljala…pela. Čas se je za nekaj časa ustavil in imela sem občutek, da samo sem.
A vseeno je bilo prehitro konec. Mislim, da bi še vsi uživali z vami v nedogled. Sigurno se še vidimo.

Ester

Prvič na vašem dogodku. Težko je opisati občutke, to enostavni moraš doživeti. Skupaj smo ustvarili  krasen večer.
Prav gotovo se spet vidimo. Na Ptuju ali kje drugje.
Vaša nova fanica,

Smiljana

Ojla Shamballovca 💖
Z možem sva bila prvič (prišel prostovoljno, ni bil samo šofer 😉) na vašem dogodku in z lahkoto lahko rečem, da so bili najini občutki med in na koncu koncerta mir, zasidranost v srcu ter globoka hvaležnost zaustavitve vsakdanjega ritma. Oba sva pela saj te petje manter samo potegne v to. Hvala iz srca za vajin srčni doprinos. Res je bilo lepo.

Glede CD -jev, res ste boljši oz.  srčnejši v živo. Glasbo na kitaro sta tako srčno in tankočutno odigrala ter odpela da se je odprlo marsikatero srce. Pred koncertom, ko sta se uglaševala, pa sem skoraj zajokala. Spomnila sta moje srce na radost, ljubezen in lahkotnost. Hvala hvala hvala

Nataša in Mumin

Jaz sem še kar pod vtisi včerajšnjega večera in upam, da me še dolgo drži.
Res da sem bila na vašem koncertu prvič a zagotovo ne zadnjič . Težko je ubesediti, veliko lažje doživeti in ohraniti te občutke v sebi.
Res se me je dotaknilo vse skupaj, še posebej pa ta vajina čista moška energija, ki jo tako zelo pogrešamo v današnjem času.
Srčno upam, da se kmalu spet srečamo in zapojemo, do takrat pa obilo uspešnih koncertov.
Vaša nova fanica,

Mateja

Včeraj sem prvič doživela vaš glasbeni dotik, dotik dveh članov skupine Shamballe v živo. Uiii, koliko mravljincev je v zelo kratkem času začelo svoj ples po mojem telesu in srečevanja različnih glasov v en sam glas ljubezni.
S tremi besedami: izjemno čutno, spodbudno in z ljubeznijo polno glasbeno doživetje, ki bi si ga še želela doživeti ob ognju, še bolj dinamično v plesu.

Vse dobro v rasti, ohranjanju in povezovanju vseh duš ene in edine kulture.

Maja

V minulih letih ste bili zame skrivnostna Shamballa, saj sem vedno prepozno opazila dogodek, ali pa so karte takoj pošle. Prvo popotovanje v živo z vami sem imela letos v marcu in ste me čisto navdušili.
Ne morem ravno reči, da je to koncert. To je doživetje vseh čutil, saj se telo uskladi z vibracijo glasbe in vseh prisotnih. Tudi minuli teden v Naklem je bil izjemen, meni ste res polepšali moj osebni praznik in še vedno v meni odmeva lepa energija tega večera. Hvaležna!  Veselim se naslednjega doživetja z vami!

Maja

Z mojo 8- letnico Nio sva bili prvič na vašem dogodku oktobra lani, ravno tako kot tokrat- v Ankaranu.. Ko sva videli, da pridete ponovno na obalo, sva zavriskali od veselja 🙂
Na vaših dogodkih se vedno povezem s sabo in prelepo energijo, ki jo ustvarite(-mo). Vsakič je drugače, vsakič čarobno…
In Nia je takoj naslednje jutro vprašala kdaj gremo spet 💫❤️

Neli

Prvič sem z vami zapela lani v bio energijskem parku v Strunjanu. Že takrat je bila izkušnja več kot prijetna, sedaj v Ankaranu pa sem izkusila še globolje popotovanje. Upam da se spet vidimo v Strunjanu 🌞

Andreja

Spremljam vas že več kot 7 let, večkrat sem vas poslušala v živo, včeraj pa je šel zvok še globje.
Cd je imam vse, že 2x kupljene, saj sem jih tolikokrat preposlušala da so se uničili in jih žal nimam več.
Namaste💜💜💜

Nuša

Bila včeraj na dogodku v Kavarni Sputnik. 1. sem bila na dogodku, a zagotovo ne zadnjič. Čudovita glasba, vzdušje, zelo prijetni fantje. Zelo sem uživala, prav tako sem kupila 1 CD.

Jožica

Sem bila 1. na vašem koncertu in zares me je presenetilo, kakšno vzdušje  ste naredili! Vauuu, je bilo polno energije!
Le tako naprej vam želim,

Vesna

Čudovit koncert v Celju. Najprej misliš, da ne boš pel zraven, potem pa te kar potegne in naenkrat se zliješ z vsemi pevkami in pevci. Čudovit, magičen dogodek.

Tina

Nekaj tako lepega, kot so vaši glasovi, vaša energija, ki jo oddajate, melodije, ki sem jih slišala, me že dolgo ni prevzelo. Bila sem ganjena v dno duše, prvi dve pesmi sem samo jokala. Takoj, ko ste pričeli s petjem so se ulile solze. Prvič sem doživela to skupno petje in bilo je magično. Vem, da vam bom sledila še naprej, resnično ste me prevzeli in očarali.

Hvala za to nepozabno izkušnjo

Jasna

Včeraj sem bila prisotna na dogodku v Kranju. Z namenom si nisem ogledovala Youtube-a in raziskovala kako in kdo ste. Ogledala sem si en sam posnetek s Tinkaro … no ja sm si rekla pac slovenska scena…hm jaz na slovence? Vseeno sem sledila doživetju, pripovedovanju prijatelja Mateja, ki me je vceraj spremljal in se odločila ,da grem …
Moram reči, da sem pela z vami in bilo mi je lepo. In prepustila sem se feelingu go with the flow. … in …ja dober vibe…hvala, še pridem

Mateja

Midva sva ena izmed teh, ki sta bila prvič na vasem koncertu. Morava reči, da je bil za naju en tak ključen večer, ki ga nisva mogla bolje izkoristiti kot biti v takšni energiji in harmoniji z vami.
Bil je resnično en lep, prijeten, občutek domačnosti, smeha polno, tudi joka, zelo čutnega in vibracijskega večera. Hvaležna za to, da ste in delite to energijo z nami❤️
Vsekakor se še srečamo❤️🙏

Janja in Krištof

Tokrat je bil ta dogodek vsaj zame najbolj poln od vseh. Vedno imam pa občutek ob vaši glasbi, da je moja duša prisla domov, občutek totalnega notranjega miru.

Urša

Bila tretjič na vašem koncertu, vedno na Primorskem in počasi postajam vaš ambasador. Tako, kot smo na koncertu širili hvaležnost iz srca v svet, tako širim  glas  o vaših čudovitih nastopih, vedno je magično in vedno ne odnese nekam za uro in pol in  kar traja.

Vesna

Hvala vam za čudovit večer, energijsko napolnjen z mantrami, ki jih mojstrsko dopolnjujete z enkratnimi zvoki glasbil in seveda vašo pozitivno naravnanostjo. Hvala, da delite te kozmične vibracije z nami.

Dejan

Včeraj sem bila v Ankaranu in mi je bila zelo prijetno. Ustvarili smo res prijetno energijo. Domov sem odšla veliko bolj sproščena.
Hvala, da sejete to kulturo meditacijske glasbe in petja med Slovence in pomagate pri dvigu zavesti na preprost, a močan način.
Hvala za včerajšnji večer!

Tita

Zelo lep večer, top energija, se zagotovo še vidimo!
Tole čisto napolni človeka <3
Kar tako naprej 🙂

Irena

Dan je bil naporen, v službi dela čez glavo, pokvaril se mi je avto, potem pa še ta Shamballa… zakaj že, sem se prijavila? In to v neko Grčevje 60 km imam do tam … 🙂
Pa sem šla 🙂

Večer je bil preprosto čaroben. 🙏Hvala Shamballa.

Shamballo bom gotovo še spremljala, naslednjič pripeljem prijateljice s seboj. To je duhovna hrana, ki nam vsem manjka.
Pri vseh čudovitih mantrah sem edino pogrešala Maha mantro.

Irena

Ta ponedeljek sem se udeležil Shamballe pod Šmarno goro. Sam sem bil prvikrat, po priporočilu prijateljice, ki je bila nedavno na Otočcu. Približno sem vedel, kaj lahko pričakujem. Skratka zelo sem užival. Ambient, okolica, narava, povrh pa še glasba in mantre, ki te popeljejo v nek svet, kjer enostavno pozabiš na vsakodnevne skrbi in tegobe. Se prepustiš, uživaš. Zame meditativna, pomirjujoča in krasna glasba in izkušnja. Nedvomno bom še prišel.

Nejc

Srečanje z vami v živo je neprecenljivo. To je nekaj kar sem dolgo iskala za mojo dušo, pa nikakor nisem nič našla. Ko sem srečala vas in slišala mantre v živo ob kitari to je božansko! Moja duša poje in uživa!

Doroteja

Težko je z besedami opisati vtise po vašem koncertu, saj me vedno znova ponesete daleč stran,nekam nad oblake in hkrati v globino sebe,tja kjer se nahaja notranji mir ter ljubezen do sebe in tudi do vas treh.
HVALA iz ❤
Se vidimo kmalu.

Silvija

Čudovit nastop… energija skupine in gledalcev neverjetna. V določenih trenutkih sem bila tako ganjena, da sem imela solzne oči…

Valerija

Koncert je bil čudovit. Ravno prav!
Mantre so božale, besede vmes so podpirale.
Obožujem občutek v svojem telesu, ko zunaj in znotraj nastane tišina, vsaka celica pa v harmoniji vibrira.
Hvala vam ❤️

Asja

Hvala za prijetno glasbeno meditacijo!! Lepo ste nas razpeli in sprostili. Učinek je resnično dolgotrajen, kajti sem se zjutraj zbudila z mantro.. Yemaya asessu, asessu Yemaya. Potovanje od glave do srca je uspelo!!!

Nadja

Kot že večkrat odhajam iz tega srečanja polna miru in upanja. Hvala za ta večer.

Urška

V tretje na vasem koncertu, prvič virtualno. Čudovito je bilo. Hvala in hvala za rojstnodnevno darilo. Vedno z vami. Hvala

Laura

Vaš koncert je treba doživeti v živo,ker so wauu. Sprosti se telo in duša in potem se začne čisti užitek in vibracije, ki jih mantre oddajajo. Hvala Shamballa

Maja

Predbožični koncert v dnevni je bil čaroben. Prinesel mu je občutek normalnosti, mističnosti, povezanosti in čistega veselja. Z vami prvič, nikakor zadnjič.

Saša

Ta večer sem bila z vami drugič in že se veselim naslednjih druženj. Všeč mi je vaša pozitiva in umirjenost. Bilo je neverjetno!

Vse dobro želim! 🙂

Inja

POZOR! V Sloveniji smo odkrili novi virus in je prvi, ki odpira energijo srca in zdravi z ljubeznijo! Imenuje se Shamballa! Je edinstven in ko se naseli v tvojem telesu postaneš NORmalen. Fantje, ki ta virus usvtarjajo za stranske učinke virusa ne odgovarjajo. Najbolje je, če se posvetujete z njimi neposredno na njihovi glasbeni meditaciji. Posledice virusa so lahko dolgotrajne in življenje postane živo!

Še najhujše pa je, da je virus takoj nalezljiv na vse prijatelje, ki vas obdajajo!

Nina

Včeraj je bilo tako kot da sem vseh svojih 42 let čakala na tak koncert. 🙂
NOROOOO. Všeč mi je bila intima koncerta, všeč mi je bilo, ker smo poslušalci bili soustvarjalci.
Iz mene ste izvabili tisto kar sama delam v avtu, pojem na ves glas. :)))
In DAAAA, absolutno ste pravi profesionalci. Vse vse je na res hudem nivoju, muzika za umret dobra (prelivanje instrumentov, polnost, nežnost, udarnost ma ni da ni).
Skoz sem bila naježena ampak ne od mraza. 🙂 Drugič absolutno vzamem s seboj svojo petletnico, ker tudi ona z mano poje mantre v avtu in doma pleše impro shakti z mano.

NATALIJA

…, a tale CD je poseben, ko da bi Univerzum (spre)govoril skozi vas posebne kode!

L.

Shamballa je skupina, katera te vedno navdahne, ti da nove energije in volje, prebudi v tebi srečo in ljubezen, poboža srce in nahrani dušico. Zelo rada se udeležujem vaših srečanj, saj se lahko tam popolnoma sprostim in prepustim vaši glasbi. Ob petju, plesu in meditaciji se vsi povežemo v celoto in delujemo kot eno. Kot bi bili mala družinica, ki jo povezuje isti namen. Naj bodo ritmi hitri in veseli, da zaigra srce, ali umirjeni in počasni, da dosežemo svoj notranji mir in se umirimo; vse je narejeno z ljubeznijo in to se čuti prav na vsakem srečanju, vsak trenutek.

Super je tudi CD s čudovitimi skladbami, katere lahko poslušaš doma in ponovno podoživiš tiste občutke, ki si jih doživel na srečanjih. Enostavno, odlični ste!

Vsako srečanje, katerega sem se udeležila mi je dal novega veselja in energije ter napolnil srček s srečo in ljubeznijo. Še posebej pa so se mi vtisnili v spomin objemi na koncu srečanj. V takem toplem objemu veš, da še obstajajo dobri ljudje, ki so te sprejeli medse točno takega kot si in te imajo radi. Takrat sem začutila v srcu tisto pravo toplino in duša je zapela od veselja. Enkraten, čaroben občutek!

A.P.

Čarobna skupina Shamballa ustvarja po(po)lnost trenutka. Že po prvih zvokih začne izginjati zunanji svet, um se ustavlja in z vsakim novim taktom, novo noto, se krepi občutek neskončnega notranjega miru in sreče. Že na prvem srečanju me je njihova glasba, energija in srčnost popolnoma prevzela, zato se vedno znova z veseljem vračam. Ustvarjajo neverjetno zdravilno energijo, polno čustev in občutek enosti. Pogosto po srečanju ne morem govoriti, ni besed. Vse si povemo z nasmeški, z govorico srca. Ko se odpravim domov, mi v srcu odzvanjajo melodije manter in

občutek neskončne hvaležnosti in ljubezni.

Še posebej mi je ostalo v spominu prvo srečanje, na katero sem se odpravila samo z željo, da bi bilo lepo. Vendar me je skupina Shamballa v trenutku “sezula”. Predvsem me je prevzela njihova pristnost in le-ta se je vedno bolj prebujala tudi pri ostalih prisotnih na srečanju. Vsi in vse se je gibalo v svojem naravnem toku, v ritmu svoje energije in čaralo občutek popolnosti. Občutek preproste, otroške sreče in nasmešek na obrazu pa sta trajala še nekaj dni in komaj sem čakala naslednje srečanje.

A.M.

Shamballa je čudovita skupina, ki ustvarja resnično angelsko glasbo. Njihove melodije božajo srce, umirijo um, rišejo pristne nasmeške in objemajo dušo. Mir in božanska toplina v srcu sta prisotna ne le med poslušanjem, temveč še nekaj dni za tem.

MONIKA

Petkova glasbena meditacija Naklem je bila res enkratna… Toliko dobrih energij se je združilo, da bo srečanje pustilo trajen vtis. Nismo se srečali prvič in vem, da tudi ne zadnjič… Do takrat pa me bo spremljala vaša glasba na CDjih… Želim vam veliko uspeha, predvsem pa smeha, petja in plesa…

POLONA

Hvala vam za prekrasen včerajšnji večer. Vaša glasba res poboža dušo in te pripelje v stanje zdaj, poveze energije v eno, umiri um…
Prekrasni vokali in igranje.
Všeč mi je vaša spontanost, preprostost, skromnost.
Sigurno se se vidimo.
Naročila bi tudi cd, na katerem so se vokali znanih glasbenikov.

Hvala in uspešno ustvarjanje se naprej.

Nina

Dragi fantje,

Zame je bilo današnje druženje najmočnejše od vseh treh virtualnih srečanj, ker se je v meni nabralo veliko nemira. Srčna hvala, ker delite tako močna orodja za premik iz nemira v mir in iz uma v srce! Pohvala tudi mojstrom, ki skrbijo za tehniko in Marjani, ki skrbi (tudi) za vaše želodčke. 🙂

Se vidimo februarja!

Ines

Božanski ste 🐞 HVALA za večer, ki bi ga z veseljem in lahkoto dala na repeat  preko mokrih oči in mokrih lic do nasmeha na obrazu in mravljincev po telesu – čudovito glasbeno popotovanje

Vesna

Fantje,

Srčna hvala za včerajšnji čudovit večer v objemu dreves v Dolenjskih Toplicah.

Včeraj ste dokazali, da niste samo izvrstni glasbeniki, ampak tudi čarovniki, saj ste z glasbo in vibracijami odgnali dež in priklicali nekaj zvezd. Jaz sem jih videla in se vam prav nasmejala.

Vaša glasbena potovanja v srce samega sebe so ena čudovita pot, ki je vsakič drugačna. Nikoli enaka in vedno srčna. Hvaležna do vesolja in nazaj zato, ker ste.

Kmalu spet …

Mateja

Rada bi se vam zahvalila za prekrasen večer, poln čarobne glasbe. Na vaših dogodkih me vedno znova začarate in me s tako lahkoto popeljete v drug svet, iz glave v srce, večer pa je prežet z mešanico občutkov – od sprostitve, olajšanja, zaupanja, spokojnosti, užitka do čiste sreče. Tokrat je bil pika na i tudi čudovit ambient. Dobra energija od dogodka se me še vedno drži in ko se spomnim na nedeljski večer, se mi nariše nasmeh na obrazu in zavem se, da je svet čudovit. Hvaležna sem, da me je življenje pripeljalo do vaše glasbe.

Super ste!

Tanja

Na vašem koncertu sem bila prvič, zagotovo ne zadnjič 🙂
Čisto presenečenje; ko greš, ker pač tako čutiš …
Ne zato, ker moraš.. biti zraven…
Se strinjam z vašim komentarjem…
Prečudovit… domač .. ambient…
Z sliko in  okvirjem…okvir  iz dišečega lesa in  še lepša slika…v zeleno umeščen gozd..
In vi..
In vaša glasba…
Prava Akustika… v sozvočju z našo energijo…
Res lepo zaključena celota na to lepo poletno noč…
Naj to ne mine..si želiš..
Se ponovno vidimo.. Smo rekle,…
Ko smo odhajale…

Hvala.

LR

Po 10 mesecih bivanja na Vzhodu, končno zopet na domačih tleh….in ne bi nam mogla podariti boljšega darila dobrodošlice, kot je vaš fenomenalni CD….poslušamo ga vsi, najbolj pa me prevzame, ko slišim peti vaše mantre moja dva sinova, stara 4 in 6 let:)

Velik Hvala Vam za izjemno Potovanje in pozitivne vibracije:)
Vse dobro naj vas spremlja povsod.

Barbara

Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.

F.

Na Shamballino srečanje sem se prvič odpravila s povsem odprtimi rokami in srcem, brez, da bi vedela kaj me čaka. Bilo je tako zelo prijetno, domače, srčno in takoj sem čutila, da se bom še vračala. Svečke in solne lučke so ustvarile umirjeno atmosfero, ki me je zelo sprostila. Čudovita energija (glasov) pevcev, zvokov inštrumentov in bližina meni dragih osebin me je odela s svojo toplino in me popeljala v prijeten občutek. Lahkotnost telesa in duha ter hvaležnost celotne biti, ki sem jo občutila po vsakem glasbeno meditacijskem srečanju, mi je dala energijo za spopadanje in reševanje vsakodnevnih testov in izzivov.

Na eni izmed čudovitih delavnic, sem čutila izjemno povezanost skupine. Med prepevanjem mantr nas je objel val zdravilnega smeha, ki ni popustil. Dvignil nas je na noge in popeljal v naravno gibanje telesa, ki mu ga narekuje srečna duša. Občutek, da se vsem prisotnim na delavnici nariše nasmeh na obrazu kot znak notranje sreče, je nepozaben.

M.N.

Vedno s posebnim veseljem grem na vaše koncerte. Obilo ljubezni, pozitivnih vibracij in nasmeh vseh nastopajočih, ki je prisoten ves čas me pripeljejo do tega, da se počutim posebno in srečno.

INES

Shamballa izvaja glasbo tako srčno in v sedanjem trenutku, da se me je s svojo visoko vibracijo izvedbe dotaknila – me pobožala po duši, zdravila, me zradostila. Doseže našo notranjo bit in nas nežno zdravi, dviga v radost bivanja, v najčistejše sfere. Hvala, ker obstajate in tako čisto izvajate glasbo duše!

ANA

 

Ste bili pred kratkim na katerem od Shamballinih glasbeno – meditacijskih dogodkov?
Se v vašem CD predvajalniku morda vrti Shamballina glasba?

Veseli bomo, če boste z nami delili svojo izkušnjo, komentar ali mini recenzijo zgoščenke oz. vtise z dogodka.

Om Namah Shivaya

Om Namah Shiva

Om Namah Shivaya

Shiva Om Namah

Without music, life would be a mistake. (Friedrich Nietzsche)

Shamballa v živo in doživeto…