Shamballa smo z našo glasbo prečesali dobršen del Slovenije.

Morda ste se nam kdaj pridružili v katerem od joga oz. športnih centrov, se udeležili glasbene meditacije v bližnjem hotelu, se z nami podali na dvotedenske počitnice na Pašmanu ali pa na glasbeno popotovanje v Cankarjevem domu. Obstaja verjetnost, da ste nas spoznali na seminarju z Jay Shattyjem na Gospodarskem razstavišču ali pa smo se srečali na katerem izmed dogodkov, ki se je odvijal zunaj v naravi; v Arboretumu, na seniku, Forma Vivi nad Portorožom, na poletnem glasbenem večeru ob Savi

 

 

Nekajkrat smo nastopili tudi kot presenečenje ob zaključku leta ali vadbene sezone, v zadnjih letih pa smo se večkrat odzvali povabilu, da kot glasbeni gostje nastopimo na t.i. vikend retreatih, kjer poskrbimo za malce drugačno večerno meditacijo.


Želite vaš vikend retreat nadgraditi s Shamballino glasbeno meditacijo v živo?
Pišite nam TUKAJ.


Kot smo že večkrat omenili, gre pri Shamballinih dogodkih za to, da so udeleženci tudi ustvarjalci, saj nas petje resnično povezuje. Velika “prednost” tovrstnih dogodkov je, da se udeleženci čez dan preko različnih aktivnosti in procesov med seboj zelo povežejo. To pa nam omogoča, da glasbeno-meditacijski večer pričnemo stopničko “višje” in s tem zaobidemo nekatere (predvsem mentalne) “blokade”. Cilj skupinskega petja manter je namreč stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti.

 

 

Še posebej mi je ostalo v spominu prvo srečanje, na katero sem se odpravila samo z željo, da bi bilo lepo. Vendar me je skupina Shamballa v trenutku “sezula”. Predvsem me je prevzela njihova pristnost in le-ta se je vedno bolj prebujala tudi pri ostalih prisotnih na srečanju. Vsi in vse se je gibalo v svojem naravnem toku, v ritmu svoje energije in čaralo občutek popolnosti. Občutek preproste, otroške sreče in nasmešek na obrazu pa sta trajala še nekaj dni in komaj sem čakala naslednje srečanje.

A.M.

 

Ker pozitivni učinki glasbene meditacije pogosto trajajo vsaj še nekaj časa po druženju, udeleženci oddiha vstopijo v nov dan spočiti, lahkotni, napolnjeni in pripravljeni za aktivnosti, ki jih čakajo.

Mi pa se med večerno vožnjo domov vsakič znova zavemo, kako hvaležni smo še za eno priložnost, da smo lahko skupaj ob glasbi in meditaciji spisali novo poglavje v Shamballini glasbeni pravljici ter poskrbeli, da bo vikend retreat vsem udeležencem ostal še dolgo v lepem spominu.

Želite vaš vikend retreat nadgraditi s Shamballino glasbeno meditacijo v živo?
Pišite nam TUKAJ.

 


Preberi še:

7S SHAMBALLA