Shamballa se po dobrem mesecu vrača z res posebnim in unikatnim dogodkom, ki smo ga poimenovali Shamballa Intimno.

Gre za glasbeno-meditacijski dogodek, ki se bo odvijal na spletu, njegova posebnost pa bo predvsem v tem, da bodo skladbe izbrane ter odigrane na precej bolj subtilen oz. intimen način. Prava glasbeno-meditacijska poslastica.

Do tega trenutka se nas je zbralo kar lepo število ljubiteljev glasbe ter meditacije in ker je število udeležencev kljub temu, da bo dogodek potekal preko spleta, omejeno, vas vabimo, da si čim prej zagotovitev svoje mesto. Za tiste, ki še oklevate, pa smo zbrali nekaj naših opažanj in razmišljanj. Morda bo tako odločitev lažja.

ZAKAJ ČAKALA BI NA MAJ?
Čeprav nam lepo vreme vliva optimizem, da se bomo zelo kmalu družili v živo, smo realisti, kar pomeni, da najverjetneje živih dogodkov pred mesecem majem ne bo. Zakaj bi čakali še dva ali tri mesece, če se lahko vidimo že čez nekaj dni preko spleta?

ČE NE MOREMO VEN, POTUJMO NAVZNOTER
V teh časih, ko je vse preplavljeno z energijo strahu in negotovosti, ugotavljamo, kako nujno potrebni so odmiki od kolektivne energije. Eden izmed načinov popotovanja v svoj notranji svet je zagotovo tudi glasbena meditacija.

OBČUTEK POVEZANOSTI
Obožujemo žive dogodke. Prav nič ne more nadomestiti občutkov, ko za tisti dve uri vsi postanemo en glas, se objamemo ali sežemo v roko. A še nas je presenetilo, kakšno povezanost in izpolnjenost smo čutili na dosedanjih spletnih dogodkih.

 ZAREČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE
Tudi tistega z drožmi. 🙂 V prvem valu smo si dejali: „Na splet pa ne gremo z našo muziko. Tega se ne gremo.“ A, glej ga zlomka. Nekaj mesecev kasneje smo že brenkali in peli v kamero ter se smejali, ko ste nam mahali iz Zoom okenčkov. Ni lepšega, ko tudi preko spleta začutiš moč naše čudovite skupnosti. Kako žal bi nam bilo, če bi vztrajali pri začetni odločitvi. Hvala vam!

ENOSTAVNOST IN UDOBNOST
Ne rabite se preoblačiti, obuvati, voziti, razkuževati in iskati primerne sedeže. Dogodek si lahko ogledate kar iz prve vrste v udobju vaše dnevne sobe.

 

Foto: Nina Gošnik Simeonović

 


Če vam zgornjih pet razlogov ni pomagalo pri odločitvi, pa vas morda prepričajo še odzivi udeležencev naših preteklih živih in spletnih dogodkov tukaj.